2777
2789
عنوان

خانواده همسرم برام هیچی نیاوردن خیلی ناراحتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی همون چقدر گرون شده

با شاباشای مراسم خودم خریدن بهم ندادن

بعد من حرف خرید نزدم خودشون هرروز حرفشو میندازن اخر میشه لباسای خواهرشوهرمو بده بمن یعنی چی خب

خوبه ک طلا آوردن واسه من طلا ندادن ولی لباس دادن 

اگ اون زمان با همون پول لباسا طلا میخریدن الان سه برابر شده بود ولی لباسا چیشد ؟ هیچی کهنه شد 😕

پس طلا مهم تره 

ولی حرف آخرشون بد بود ک گفت بده به زنداداشت 

شاید هم از رو مهربونی گفته شاید بلد نیست یا اصن یهویی اومد تو زبونش بعد فهمیده چ چیزی گفته

من خودم ده بار اینجوری شدم خخ

خیلی بهم برخورد انگاری که من گداعم

عزیز من این چه طرز تفکر و حرف زدنه؟؟

ملت عروسی میکنن قید طلا رو میزنن ک ب همسرشون فشار نیاد بعد شما یلدایی برات طلا اوردن چشمت دنبال بوت و لباسه؟؟

همین ک یه پسر تو این شرایط بد اقتصادی و مسئولیت های سنگین زندگی مسئولیت زندگی باشمارو قبول کرده صد دفعه دورش بگرد و انقدر تو زندگی سطحی نگر نباش اینطوری لذت داشته هاتو هم از خودت میگیری هم از طرف مقابلت هم ناشکری میکنی ک گناه بزرگیه

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    

همه چی اش رو تونستم تحمل کنم غیر از اینکه مادرشوهرتون به خواهرشوهرتون گفته اون پالتوت رو بده به زندادشت!!!

نمیدونم شاید تو خانواده اشون بد نمی دونن و  از روی سادگی و حس صمیمیت گفته و منظوری نداشته ،شاید هم...

باید همونجا منظورشونو می پرسیدید 

من بودم میگفتم اتفاقا منم یه لباس دارم نمی پوشم  میخوام بدم به شما 

خوبه ک طلا آوردن واسه من طلا ندادن ولی لباس دادن اگ اون زمان با همون پول لباسا طلا میخریدن الان سه ب ...

نمیدونم اینام هست... 

ولی یسری رفتاراشون واقعا زشته

از طرفی همسرم منو حساس کرده که یه هزاری خرجم نمیکنه حتی اگر بگم

همه چی اش رو تونستم تحمل کنم غیر از اینکه مادرشوهرتون به خواهرشوهرتون گفته اون پالتوت رو بده به زندا ...

باید جوابشونو میدادم

میدونی اتفاقا از اونایی هستن که خیلی به همه چیز اهمیت میدن خصوصا ظاهرشون و حتی لباسای مارک میپوشن از هر جایی خرید نمیکنن منظورم اینه اونجوری راحت نیستن که لباس کسیو بپوشن بخاطر همون بمن برخورد کلا طوری رفتار میکنن انگار منو در حد خودشون نمیبینن

مادر شوهر دیگه زنجیر پلاک وساعت گرفته لباس و دیگه شوهرت می بایست میخرید باهاش برو بر ای خودت بگیر

شوهرم هیچ جوره خرج نمیکنه هزار بار رفتم بازار میگه پول ندارم

خانوادت چیزی نگفتن

نه اتفاقا خانوادم همش بهم میگفتن یه وقت چیزی بهشون نگی یه وقت به روشون نیاری ولی من چند ساله هر شب یلدا کلی حرص میخوردم کاش گوش نمیکردم و اعتراض میکردم خاک بر سرم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد