2777
2789

کاش بتونم برم دانشگاه . ولی حال درس خوندن ندارم . پول هم ندارم که برم آزاد نمیدونم چبکار کنم ماه ها هم به طرز بی رحمانه ای دارن میگذرن. قلبم داره از غصه میترکه . خدایا کمکم کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شخصا ریدم تو دانشگاه و تحصیل

اینو از کسی بشنو که خیلیییی درسخونده

الانم میخواد دکتری بخونه

ولی دکتری خوندنم وسیله اییه برای مهاجرت کردنم

مگه نه واقعاااا کاش بعد دیپم یه لاین ارایشی یاد میگرفتم و تا الان از نظر مالی خیلی جلوتر بودم

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

منم حالم خیلی بده میدونم ضعیفم میدونم اعتماد به نفسم کمه میدونم شکست خوردم میدونم دارم طلاق میگیرم چون لیاقت چیزای خوبو ندارم ومیترسم این چرخه تاآخر عمرم ادامه پیدا کنه چون من درست نمیشم دلم چیزای خوب میخواد زندگی خوب میخواد ولی درحداین آرزوها نیستم میخوام بمیرم نمیشه حوصله زندگیم ندارم ومجبورم ادامه بدم

غبارغم برود،حال خوش شود..
من شخصا ریدم تو دانشگاه و تحصیلاینو از کسی بشنو که خیلیییی درسخوندهالانم میخواد دکتری بخونهولی دکتری ...

عزیزم جسارتا میشه بیشتر از خودتون بگید ؟ رشته دانشگاهی و چه دانشگاهی تحصیل کردین ؟ من هیچ حرفی حالیم نیست فقط میخوام دانشجو شم 😭