نمیدونم آشناییمون دقیقا از کجا شروع شد ولی یادمه یه مدتی بود همو بدون اینکه بشناسیم توی اینستاگرام فالو داشتیم.یه چندبار استوریمو ریپلی کرد و صحبت کردیم.انقدر صحبت کردن باهاش برام جذاب بود که من هی چتارو کش میدادم که بحث تموم نشه
من گاهی اوقات با خودم میگم شاید چون زشتم رابطم و خاستگاری ها طولانی نمیشهگاهی اوقاتم میگم اگه زشتم پ ...
عزیز دلم به مصلحت خدا ایمان داشته باش همین سایت رو نگاه کن زن و شوهرا مثل .....و ....... شب تا صبح به هم میپرن از خدا بخواه کسی رو سر راهت قرار بده که واقعا مرد زندگی باشه باشه
یادمه اون سالها یکی از دوستام بهم گفت ببین هزار تا ویژگی برای همسر آینده ات بزار بگو اینجور باشه اونجور باشه فقط یه چیز رو نگو ،نگو این شخص خاص فقط باشه و سلام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شآید تو موقعیت های بهتر بودید ولی طرفتون رو دوست نداشتید
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها خیلی سختی ها هم داشتیم که اگه عاشقش نبودم میدیم به هر حال زندگیه خداروشکر هزار بار از اطرافیان شنیدم خودت انتخاب کردی