2777
2789
عنوان

داستان عشق ده روزه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 107 پست

وای اسی

همشو خوندم

چقد دلم گرفت 

چشام پر اشک شد

از ته دل برات آرزو میکنم دوباره خدا همچین عشقی رو سر راهت قرار بده اما پایدار

فقط معذرت میخوام احساس کردم از ظاهرت خوشش نیومده ولی جوری رفتاره کرده که تو اصلا شک نکنی و بعدش این بهونه هارو چیده وگرنه مگه خودش نمیدونست شرایطش اینجوریه چرا تورو کرده بازیچه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

وای اسیهمشو خوندمچقد دلم گرفت چشام پر اشک شداز ته دل برات آرزو میکنم دوباره خدا همچین عشقی رو سر راه ...

چه میدونم

قبل از دیت کلی عکس ازم دیده بود اونم بدون فیلتر

هنوزم استوری هاشو چک میکنم همش غمگینه و ناله میکنه

گاهی اوقات میگم از رفتار و قیافم خوشش نیومده

گاهی اوقاتم میگم شاید واقعا حالش بده

قبل از اینکه ببینمش هی از زیبایی چشمام تعریف میکرذ.سر قرار بهش گفتم دیدی چیز خاصی نبود چشمام🫠اونم گفت ولی به نظرم زیباتر از عکساته

چون خودم زیاد اعتماد به نفس ندارم و اونم هی ازم تعریف میکرد قبل قرار بهش گفتم من اونقدراهم که فکر میکنی زیبا نیستمااا

اونم میگفت به نظرم عکسا نمیتونن زیبایی آدمارو درست نشون بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو پرت کردی به بیست‌و چند سال پیش 😪

خدایی عشق تو نرسیدنه منو همسرم هم عاشق هم بودیم الان ۱۱ سال ازدواج کردیم 🥲

همو دوست داریم ولی گاهی میگم کاش عاشق نبودم عاقل بودم خیلی گذشته پر دردی داشتم خیلی 

چه میدونمقبل از دیت کلی عکس ازم دیده بود اونم بدون فیلترهنوزم استوری هاشو چک میکنم همش غمگینه و ناله ...

راست میگی عزیزم به هرحال آدم نمیتونه یک طرفه قضاوت کنه💔

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

چه میدونمقبل از دیت کلی عکس ازم دیده بود اونم بدون فیلترهنوزم استوری هاشو چک میکنم همش غمگینه و ناله ...

ببین خودت رو آزار نده واقعا درکت میکنم ولی تو هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت صدت رو برای کسی که برات ۹۹ نزار 

من رو پرت کردی به بیست‌و چند سال پیش 😪خدایی عشق تو نرسیدنه منو همسرم هم عاشق هم بودیم الان ۱۱ سال ا ...

مثل من،امشب یاد ۱۷ سال پیش افتادم،

حتی اشکم ریختم بعده سالها با تعریف کردنش

ببین خودت رو آزار نده واقعا درکت میکنم ولی تو هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت صدت رو برای کسی که برات ۹۹ نزا ...

من گاهی اوقات با خودم میگم شاید چون زشتم رابطم و خاستگاری ها طولانی نمیشه

گاهی اوقاتم میگم اگه زشتم پس چرا بهم شمارع میدن یا حضوری بهم پیشنهاد میدن حتما قیافم خوبه

واقعذ موندم چی توی من مشکل داره که دچارم به این همه ناکامی

مثل من،امشب یاد ۱۷ سال پیش افتادم،حتی اشکم ریختم بعده سالها با تعریف کردنش

من و عشقم الان دو تا بچه داریم همو دوست داریم ولی خدایی الان میگم اون کارا چی بود چرا فکر میکردم آخر دنیاست نرسیدن بهش 😁

خیلی از موقعیت های بهترم رو فدای عشق کردم بیش از حد فداکاری کردم تو رابطه مون