2777
2789
عنوان

داستان عشق ده روزه ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 107 پست
من گاهی اوقات با خودم میگم شاید چون زشتم رابطم و خاستگاری ها طولانی نمیشهگاهی اوقاتم میگم اگه زشتم پ ...

نه به من نه به شما،

به نظرم وقتی با کسی وارد رابطه میشی دیگه هر قدرم ازش خوشت اومده باشه خیییلی هم نشون نده و یه کم عادی باش،

بیشتر با سایست برخورد کن،خیلی خودتو وابسته نشون نده،از جذابیتت کاسته میشه

من گاهی اوقات با خودم میگم شاید چون زشتم رابطم و خاستگاری ها طولانی نمیشهگاهی اوقاتم میگم اگه زشتم پ ...

عزیز دلم به مصلحت خدا ایمان داشته باش همین سایت رو نگاه کن زن و شوهرا مثل .....و ....... شب تا صبح به هم میپرن از خدا بخواه کسی رو سر راهت قرار بده که واقعا مرد زندگی باشه  باشه 

یادمه اون سالها یکی از دوستام بهم گفت ببین هزار تا ویژگی برای همسر آینده ات بزار بگو اینجور باشه اونجور باشه فقط یه چیز رو نگو ،نگو این شخص خاص  فقط باشه و سلام  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من و عشقم الان دو تا بچه داریم همو دوست داریم ولی خدایی الان میگم اون کارا چی بود چرا فکر میکردم آخر ...

با نرسیدن دنیا به آخر نمیرسه

ولی یه عالمه طرحواره و تروما برات درست میشه

اعتماد به نفست کم میشه

حرصت از دنیا میگیره

سر هر نرسیدن کوچیکی گریت میگیره

خسته میشی از تلاش کردن های الکی

درضمن فکر نکن از اون موقعبت های بهتر برات شوهر خوبی درمیومد

نه به من نه به شما،به نظرم وقتی با کسی وارد رابطه میشی دیگه هر قدرم ازش خوشت اومده باشه خیییلی هم نش ...

اون تنها رابطه ای بود که من عاشق بودم

بعد از اون عادی بودم توی تمام روابطتم

من و عشقم الان دو تا بچه داریم همو دوست داریم ولی خدایی الان میگم اون کارا چی بود چرا فکر میکردم آخر ...

به نظرم ساست تو زندگی حتی مهمتر از عشقه،

همسرم منم عاشقم شد،خودش گفت وقتی عکست رو گرفتم بردم واسه آزمایشگاه محضر تز خوشحالی گریه کردم،

واقعا هم همینطور بودا،

اما خب حسادت مادرشوهر و خواهراش و البته سادگی و بی سیاست بودن من،

و بازم بیشتر حسادت مادرش باعث شد رابطه امون عاشقانه نباشه و یا اینکه باهام  بد تا کنه💔

شآید تو موقعیت های بهتر بودید ولی طرفتون رو دوست نداشتید

که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها خیلی سختی ها هم داشتیم که اگه عاشقش نبودم میدیم به هر حال زندگیه خداروشکر هزار بار از اطرافیان شنیدم خودت انتخاب کردی 

راست میگن انتخاب خودم بود 😄

اون تنها رابطه ای بود که من عاشق بودمبعد از اون عادی بودم توی تمام روابطتم

اشکالی نداره،

به دیده تجربه نگاه کن،

سعی کن از ابن به بعد خیلی پخته رفتار کنی،حتی اگه طرفت عاشقتم باشه و به هم دیگه هم برسید بازم سیاست خیلی مهمه

تو ذات واقعیش و ندیدی که میگی خوب بود اگز ذات واقعیش و میدیدی متنفر بودی ازش

ببین من در حقیقت عاشق اون حس خوبی ام که توی اون مدت به خودم داشتم

حس میکردم بهترینم

لایق ترینم

خوشگل ترینم

واقعا عاشق خودم شده بودم اخه تاحالا کسی این مدل عشقو به من نداده بود

خیلی حس قشنگی بود

هیچکس انقدر برام ارزش نزاشته بود

اشکالی نداره،به دیده تجربه نگاه کن،سعی کن از ابن به بعد خیلی پخته رفتار کنی،حتی اگه طرفت عاشقتم باشه ...

متاسفانه بعد از اون هیچ رابطه ی خوبیو تجربه نکردم

همش بین زمین و آسمونم

تا میام به طرفم فکر کنم میزاره میره