2777
2789
چقد کم کردی تو ی هفته؟

من چون روزای آخر که دیگه نزدیک به اومدن رژیمم بود به خودم حال دادم و تا تونستم خوردم روز اول رژیم خودمو وزن کردم امروز که وزن کردم ۴ کیلو کم کرده بودم

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار این بود گروه زدم با خواهرام و کسایی که از فامیل میخاستم لاغر شن

باهم کم خوری و کالری شماری و ورزش ...و انجام میدادیم 

باهم خیلی خوب بود

آدم انگیزه می‌گرفت

الان انگیزه ای ندارم

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
چی زنجبیل؟

آش زنجبیل و ابغوره.تو نت بزن .همین نی نی سایت یکی تاپیک زده بود در موردش .خوب لاغر می‌کرد ولی آدم دیگه حالش از آش به هم میخورد

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من چون روزای آخر که دیگه نزدیک به اومدن رژیمم بود به خودم حال دادم و تا تونستم خوردم روز اول رژیم خو ...

کلا هفته های اول خوب لاغر میشه آدم

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
یه پدر فیبر که قبل غذا میخورییه قرص کروم پلاس که میل به شیرینی رو کم میکنهو یه قرص ردوکسا که چربی سو ...

به نظرت ایناهم تاثیری داره؟

بله دقیقا همینطوره اگه کم بخورم مطمعنم لاغر میشم ولی اصلا نمیتونم این معدم سیر نمیشه...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
من چون روزای آخر که دیگه نزدیک به اومدن رژیمم بود به خودم حال دادم و تا تونستم خوردم روز اول رژیم خو ...

تو یه هفته؟؟ واقعا خوبه 

قرصاهایی که میخوری چیه

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨