2777
2789

سلام مامانا اميدوارم حالتون خوب باشه از اوب حاملگي هر چي بگيد كشيدم تا رسيدم به الان كه ٣٣ هفته هستم سونو رشد جنين برام نوشتن يك بار دادم وزنش كم بود و مجدد بايد دو هفته بعد تكرار ميكردم كه كردم كه تو هر دو سونو طول ران سه هفته و بازو ٤ هفته رشدش عقب بود ديگه مغزم نميكشه دارم ديوونه ميشم هرچيزي ك همه تو بارداري تجربه كردن من تو هر مرحله اي تجربه كرذم دارم ميميرم توروخدا بياييد بگيد كسي مورد مشابه داشته راهنماييم كنه من تا ٥٠ روز ديگه كه به دنيا بياد ميترسم دق كنم 😢😢😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهشا می کنم اگه مشکل جدی بود تصمیم درست بگیر 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

من برا بچم تشخیص ای یو جی ار دادن هفته گمونم۳۴ختم بارداری و سزارین شدم از بچه های دیگم این فندق رشدش اتفاقا بهتر بود تپل تر شد اروم تر بود در کل عالی بود فقط سختیش شیردهی فراوونه ک اونم عشقه😍

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
من برا بچم تشخیص ای یو جی ار دادن هفته گمونم۳۴ختم بارداری و سزارین شدم از بچه های دیگم این فندق رشدش ...

ببخشید من هفته ۲۹ و بخاطر کوتاهی طول سرویکس تو استراحت مطلقم  امروز ترشحات آبکی درحد چندقطره داشتم ک روی لباس زیرم خشک شد و رنگش موند خودم احساس میکنم کیسه آبه چیکارکنم؟ تواستراحت مطلقم نمیتونم دکتر برم استرس هم دارم