2777
2789

در مورد آینده یه فکر هایی میکرد 

مثلا برم سر فلان کار 

با همچین شخصی ازدواج کنم 

کلا در مورد همه چی 

شد اون چیزایی که می خواستین 

بهتر از تصورتون شد یا بدتر 

به چه اندازه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

من باردار بودم فکر آینده بچه خوبه بعصی چیزا بهتر از چیزی شد که فکر میکردم بعضیا هم نشد 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ۲۱ ام 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من باردار بودم فکر آینده بچه خوبه بعصی چیزا بهتر از چیزی شد که فکر میکردم بعضیا هم نشد

فرزندتون کوچیکه هنوز؟

شد اون چیزی که تصور میکردید

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

۲۱ سالمه متاهل ی بچه ام دارم😑😂 درس میخونم جدیدا دارم فکر میکنم برم ی حرفه یاد بگیرم  فعلا ب نتیجه نرسیدم چی باشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
همه چی بهتر از چیزی شد که تصور میکردم

خداروشکر🥲

۲۱ سالم بود دانشجو بودم با کلی ایده و انگیزه برای زندگی ....

ولی خیلی خودمو درگیر دوستای مزخرف و سطح پایین کردم عمرمو تلف کردم به چراغ  قرمز های زندگی توجه نکردم .... 

عزیزم هر جایی دیدی یه چیزی درست نیست ازش فاصله بگیر یه رفتار بد و یا یه کار زشت از کسی دیدی بدون تا تهش همینه هیچ کس تغییر نمیکنه ، آدم خودتو پیدا کن ، هدفاتو بخاطر هیچ احد ناسی کنار نزار دنبال هرچی دلت میخواد برو و به صدای قلبت گوش کن

۲۱ سالمه متاهل ی بچه ام دارم😑😂 درس میخونم جدیدا دارم فکر میکنم برم ی حرفه یاد بگیرم فعلا ب نتیجه ...

نصف مسیر رفتی شما😂

فرزندتون کوچیکه هنوز؟شد اون چیزی که تصور میکردید

بله الان ۲۵ سالمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من ۱۸ سالمه و خیلی دلم میخواست الان جات بودم.چون ی خواستگار برام اومده ک دوسش ندارم و اگه ب اون نرم ...

خوب نیست خواستگارت؟

یا کسیو دوست داری؟