2777
2789
عنوان

میخوام کلیه امو بفروشم به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 92 پست
چطور مگه بالای ۱۸ سالم زضایت میخواد؟

اره عزیزم۱۰۰سالتم باشه باید رضایت بدن بعدعمل بشی مجرد پدریامادر متاهل همسر!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه الکی اگه میخوای بترسونی اینطوری نگو درسته سخته ولی میخوام ببینم میتونم تحمل کنم یا نه بدون ا ...

چی داری میگی دختر خوب نزدیک ب ۲۰سانت برش میزنن و دردش بشدت زیاده ، چندبرابر زایمان سزارینه، یه درن و سوند هم تا دوهفته بهت اویزوونه ...ی درصد فکرشو نکن ک بتونی بدون اطلاع ازکسی چنین کاری بکنی ....حداقل دوتا پرستار پروپا قرص تا ده روز میخوای ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
روحشون شاد🖤

مچکرم روح رفتگان شماهم درارامش!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
فک کن یه درصد رسیده باشه به اونا، از پتو و کنسرو و چادر برای زلزله زده ها نمیگذشتن، دیگه طلا که جای ...

بله خیلی به حق گفتی شما یه سالی بود پلدختر خودش زلزله زده بود بعد داشت به یه زلزله زده دیگه ای کمک میکرد .اونی ک طلا داده ب این دزدها عقل ک تو سرش نداشته این طور هم وطن رها کرده جیب این دزدها رو پرررررر

روحشون در آرامش🖤

مچکرم گلم رفتگان شماهم درارامش باشن!

بله خیلی به حق گفتی شما یه سالی بود پلدختر خودش زلزله زده بود بعد داشت به یه زلزله زده دیگه ای کمک م ...

هر چی بگیم کم گفتیم از اینا😥🤦

استارتر امیدوارم خدا مشکلتو یه جور دیگه حل کنه الهی ✨🤲

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ای وای یعنی انقد سخته؟😐

عزیزم یکی ازسخت ترین عمل ها هس یه هفته باید قرنطینه باشی بعدش یه هفته بیمارستان باید یه مدت دارو مصرف کنی اصلن شوخی بردارنیس اینو کسی بت میگه که سه سال همه پیچ وخم های این راه هارو رفته اصلن فکرشو از سرت بیرون کن نباید کوچکترین مشکلی داشته باشی بدون ذره ای عفونت دربدن خیلی سخته فروختن کلیه اگه حتی یه درصدت بتات بالابره اونیکی کلیتم ازدست میدی مجبوری بری زیر دستگاه دیالیز که اعتقادم اینه ادم سرطان بگیره ولی دیالیز نشه!

من با این کارا با هردوش مخالفم هم رحم اجاره ای هم اهدای تخمک

اتفاقا اشتباه میکنی ، اینکار حداقل اسیب خاصی بهت نمیزنه ، فرایند طبیعی بدنته ، چیزی ک خدا قدرتشو بهت داده،درسته سخته ولی کشنده نیس ولی عمل کلیه یه جور خودزنیه دردناکه، وقتی خدا بهت سلامتی داده ب نظرم اشتباهه محضه اینکارو کنی ، درضمن تا همیشه رد بخیه اش میمونه ک اگه همسرنداشته باشی برات بشدت بد میشه و شاید ب هرکسی بگی دیگه سمتت نیاد ، یاهم اگه شوهر داشته باشی تا ابد مریض میشی و مردهاهم ک میدونی ذاتن تحمل مریض داری ندارن ، چهارسال بعد ک هرروز درد داشتی ولت میکنن و میرن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....