2777
2789
عنوان

میخوام کلیه امو بفروشم به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 92 پست
نمیدونم یکم پول میخوام از این بدبختی نجات پیدا کنم

چندسالته؟ اگه مجردی بروتخمک اهدا کن و اگه متاهلی کاندید رحم اجاره ای شو هم ثوابه هم پول دستت را میگیره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم اون که بدتره چون میخا یه عضو بدنتو بکنن میفهمی مردن میا جلو چشمت هیچ کاری ...

نه دیگه الکی اگه میخوای بترسونی اینطوری نگو درسته سخته ولی میخوام ببینم میتونم تحمل کنم یا نه بدون اینکه خوانوادم بفهن

امیدوارم کارتون حل شه ونیازی نباشه

اولین چیز ازمایش بتامیگیرن اگه دکترتاییدکنه میرین برای سونو وقلب و ازمایشات که طی یه ماه حل میشه بعدش وقت عمل برای عمل هم ۲هفته بستری میشین و دوره نقاهت رو میگذروتین وبعدشم خب ادامه زندگی!همسرم قراربودپیوندکنه همه چی حل شد روزی که پکتروقت عمل بش قراربود بده ازدنیارف!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نمیدونم یکم پول میخوام از این بدبختی نجات پیدا کنم

مردم پول میدن برا سلامتیشون  میفهمی ملیاردها ملیارد  اونوقت تو به چی فک میکنی    نگران نباش     درست میشه  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
چندسالته؟ اگه مجردی بروتخمک اهدا کن و اگه متاهلی کاندید رحم اجاره ای شو هم ثوابه هم پول دستت را میگی ...

من با این کارا با هردوش مخالفم هم رحم اجاره ای هم اهدای تخمک 

امیدوارم کارتون حل شه ونیازی نباشهاولین چیز ازمایش بتامیگیرن اگه دکترتاییدکنه میرین برای سونو وقلب و ...

وای دو هفتههه بستری چقد زیاده خیلی ممنونم واقعا درست راهنمایی کردین

واقعا متاسفم برای کسانی ک هم وطن خودشون رها کردن چسبیدن به لبنان و سوریه حیف طلا واقعا حالا من ک واق ...

اون افراد متاسفانه از چیزی به اسم عقل برخوردار نبودند وگرنه وضعمون این نبود

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
نه دیگه الکی اگه میخوای بترسونی اینطوری نگو درسته سخته ولی میخوام ببینم میتونم تحمل کنم یا نه بدون ا ...

ایییییییی خدایا میگه بوون اینکه  خانوادم بفهمن عزیزم بخدا  نمیتریونمت یه قسمت از بدنت میخا وردارن مردن میا جلو چشمت  چه حرفیه   خدانکنه    به اون مرحله برسی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
وای دو هفتههه بستری چقد زیاده خیلی ممنونم واقعا درست راهنمایی کردین

باید پدریامادرت رضایت بدن عزیزم اگه مجردی اگه هم متاهلی همسرت وگرن عمل انجام نمیشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واقعا متاسفم برای کسانی ک هم وطن خودشون رها کردن چسبیدن به لبنان و سوریه حیف طلا واقعا حالا من ک واق ...

فک کن یه درصد رسیده باشه به اونا، از پتو و کنسرو و چادر برای زلزله زده ها نمیگذشتن، دیگه طلا که جای خود داره

فقط اون احمقایی که دو دستی بردن تحویل این گدازاده ها دادن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اون افراد متاسفانه از چیزی به اسم عقل برخوردار نبودند وگرنه وضعمون این نبود

بعد جالب اینجاست این مذهبی ها خودشون میگن طلا ملا هاتون بیارید به قران میخواستم دهن اون مرد رو جر بدم .