2777
2789
عنوان

میخوام کلیه امو بفروشم به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم چییییی بگمممم خدایااااا کجایی .این تاپیکم الان میبندن .فقط خفقان خوبه اینجا 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

مجردی که انجام نمیدن، رضایت والدین فکرکنم میخوادمتاهل هم همسرت اجازه بایدبده فکرکنمکلی کار میتونی ان ...

چطور من که رضایتم دست خودمه یعنی از سن قانونی گذشتم دیگم

یکیش ک بدرد نمیخوره باید دوتاشو بفروشی!؟کبدت بجاش کار میکنه. یه دونه کلیه خیلی بخرن۵۰میلیون ولی دوتا ...

مگه ادم بدون کلیه زنده میمونه میدونی کار کلیه چیه کلیه خون رو تصفیه  میکنه حتی اینا که مشکل کلیه دارند باید مدام خونشون رو دیالیز کنند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
اینجااینطوره، یکی یک تاپیک میزنه بقیه ایده میگیرن برای پربازدیدی

چرا الکی حرف میزنی من اصن انلاین نبودم یه لحظه اومدم سوال بپرسم برم این کاربرم اصن نمیشناسم چرا الکی حرف میزنی