2777
2789

باباش بشدت پولداره ۳۰ ۴۰ تا اپارتمان دارهه یه عالمه ملک تجاری یه عالمه سرمایه خونشون کارگر دارن ولی دوست من تو یه شهر دیگه تویه خونه ۵۰ متری اجاره اییه حتی حاظر نشد باباش پول اجاره یا رهنو بدهه خودش همه چیو میده

از نظر من عاقله

چون میدونه پولی ک خودش ب دست میاره کلی براش از هر نظر بهتره

وقتی خانواده بت پول میدن خودشو تو تمام جوانب زندگیت دخالت میدن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترا همینقد بابایی و خنگن 🤣فردا عروس میاد همشو درو میکنه والا بخدا دیدم که میگم

والا داداشش دست رویه دختری گذاشته بود تو پولداری اینارو میذاشت توجیبش رفتن خواستگاری گفتن شما درحد ما نیستین 😂😂😂

مدونا خواننده سرشناس دخترش بلیط فروشی کنسرتش رو میکرد 

باید از ی جایی مستقل بشی و بتونی رو پای خودت وایستی 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
بله ولی دیگه خیلی بنده خدا تحت فشارع

با خودش صحبت میکنی چی میگه ؟؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

آفرین بهش ، عاشق اینجور پسرام

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

با خودش صحبت میکنی چی میگه ؟؟؟؟

میگه همش پول اسنپ میدم داداشمم هرموقع با خانواده بحثش میشه میاد اینجا دوسه روز میمونه داداششم بیکاره میگه سرکار میرم ارومم دوست دارم با مردم ارتباط بگیرم چون میدونی خانواده اش از اونایی که هرکسیو درحدخودشونن نمیدونن که باهاش هم کلام بشن ولی دخترشون بشدت خاکیه 

میگه همش پول اسنپ میدم داداشمم هرموقع با خانواده بحثش میشه میاد اینجا دوسه روز میمونه داداششم بیکاره ...

ب نظرت اگه بره خومه باباش باباهه راهش نمیده 

مادرش چطور راضی شد دخترش بره راه دور و جدا بشه از خانواده؟؟؟

میگه همش پول اسنپ میدم داداشمم هرموقع با خانواده بحثش میشه میاد اینجا دوسه روز میمونه داداششم بیکاره ...

حتما دلیلی داره ک جدا زندگی میکنه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)