2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزمزمان بده خوب میشهلبتم اگه نامتقارن شده بعد دوهفته که تمام ورزش خوابید برو ترمیم.گونه هم ورزش ...

اخه نمیخام ترمیم کنم زیاد میشه لبمو‌فقط نیم سی سی زدم

نه عزیزمزمان بده خوب میشهلبتم اگه نامتقارن شده بعد دوهفته که تمام ورزش خوابید برو ترمیم.گونه هم ورزش ...

میدونی از چی میترسم تو ارایشگاه زدم تو مطب نزدم 

البته کارش خوب بوده کارش و دیدم که رفتم 

نیم سیسی بیشترش جذب میشه تا دوهفته دیگهباید بری ترمیم .خوشگلتر میشه و نقصا برطرف میشه .چخ برند ژلی ز ...

نپرسیدم ازش 

گونمو هر طرف یک زد بعد باز ترمیمم یک زدم فکر کنم زیاد زدم

میدونی از چی میترسم تو ارایشگاه زدم تو مطب نزدم البته کارش خوب بوده کارش و دیدم که رفتم

چکار کرددددییییی؟!!!!!

وااااای این چه ریسکیه آخه میکنید؟!

من خودم پرستارم،دانشگاه شهید بهشتی دوره دستیار پزشکی و ژل دیدم و الان کلینیک استادم کار میکنم ولی بازم زیرنظر استادم که پزشکه.  چون این کار کاملا تخصصیه.  من اناتومی خوندم و سالها پرستار بودم باز ریسک نمیکنم برا خودم کار کنم . وجدانم اجازه نمیده.میگم یوقت خطا نکنم صورت مردم عیب پیدا کنه.

با اینکه چند ساله اینکارو میکنم و حتی یه ناراضی هم نداشتم.

چطور صورتتو میدی دست آرایشگر!

میدونی ژلی که اونا می‌خرن ممکنه خیلی بی کیفیت باشه و آسیب بزنه؟

چه برندی زد؟چقد گرفت ازت؟

چکار کرددددییییی؟!!!!!وااااای این چه ریسکیه آخه میکنید؟!من خودم پرستارم،دانشگاه شهید بهشتی دوره دستی ...

به نظرت درست میشه اخه خوب زد اصلا مشخص نبود رفتم ترمیم الان این مدلی شدم