2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 42867 بازدید | 579 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نر ایرانیع به احتمال زیاد😂

والا من موندم چرا بخاطر پول حاضرن جون آدم بکیرن .اونموقع که زن جونی زیبایی آرزوهاشون ب پای شما ریختن شماها کور یودین حالا حق خودشون میخوان و زندگی که خواستن و نساختن مجرم حساب میشن

چطوری؟

به راحتی با اجرای قبل از ابلاغ یه تامین خواسته میشه بدون این که بفهمه حساباشو مسدود کرد

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

باز خوبه تلاشتو کردی شاید اگر منم دو سه سال پیش به فکر بودم الام اوضاعم این نبوداین دکترم به خاطر ال ...

عزیزی خیلی دکتر خوبیه تعریفشو زیاد شنیدم منم باید یه روز برم پیشش

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

حرف دلشون زده 

حالا شوهر بیشعور من هر وقت یکی میگه مثلا زن فلانی زبون درازه یا زن فلانی به حرفش گوش نمی ه یا فلان کارو کرد، میگه اگر من بودم و زنم همچین کاری میکرد طلاقش میدادم 

حاااااااااالم ازش بهم خوره

یه قطره این حرفارو نداره ک اونم از رو شلوارو شورت😶

یه قطره نبود من همینجوری گفتم قطره اندازه نصف لیوان کم تر بابام کرد بلند شد فکر نمی‌کردم بخواد بریز یک بار ریخت به غلط کردن افتاد منم خودم میخواستم بگم کی با اینقدر میسوزه ولی من که اونجاش ندیدم شاید پوست اونجاش خیلی نارک بود واقعا خیلی جیغ بد کشید 

بهش میگفتین درسته که اونجا یه کشور دیگه ست ولی هرت نیست که

هر غلطی کنی میان پشتت میذارن

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟ 

خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

نه بابا ؟! 

چه زرنگ !!!

محض اطلاع پدر و مادر دختر میتونن مهریه دخترشون رو مطالبه کنن، چه دخترشون فوت بشه چه کشته بشه .