2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43513 بازدید | 588 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان با ما قهر کرده جواب مارو نمیده با خواهرم قهر گذاشته تو رفت

جای اینکه خواهرت شاکی باشه اون شاکیه؟ عجیبه. خواهرت داره بد حرصم میده کجاس بیام خفش کنم؟ باباااا تو دعوا باید اول تو طلبکار باشی. برنده اونیه که مشت اولو میزنه. چرا خواهرت پشت بابات نیست خیلیییی شله

به درک. حقشه

اره من خوشحال که ادم شد اونجاش همش سوخت اما واقعا برا مرد یک ماه رابطه نداشتن مرگ اما دفعه بد نقشه کشتن نمیکشه سریع حرف نمیزنه   اخه احمق جلو بابای طرف کی نقشه میریزه من فکر نمی کردم به دکتر برسه ولی حقش بود 

جای اینکه خواهرت شاکی باشه اون شاکیه؟ عجیبه. خواهرت داره بد حرصم میده کجاس بیام خفش کنم؟ باباااا تو ...

اون ناراحت که نمیتونه رابطه بکنه به خواهرم پیام داد که الان خوب شد من یک شوخی کردم شما اشوب کردین پیام داد اگر ناقص شده بودم بابات جواب میداد 

خیلی بد کرد

اره خیلی 

وقتی فکرنکرده حرف میزنه تهش از این بهتر درنمیاد

پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍
اصلا هم خودشو مقصر نمیدونه دیگه؟ نه؟

حالا دماد استارت تو این 1 ماه چه کاری میکنه یک بار رو بیضه های شوهرم اونجا ی شوهرم اب برنج ریخت رفت دکتر گفت تا دوماه رابطه کامل قطع بدبخت هر فقط هوس میکرد دردش می‌آمد عربده میکشده میگفت خیلی درد دارم 

بنظرم خواهر استارت دیگه ببخش بره سر زندگیش به شوهرش برسه حسابی به اونجا شوهرم پماد بزنه 

جای اینکه خواهرت شاکی باشه اون شاکیه؟ عجیبه. خواهرت داره بد حرصم میده کجاس بیام خفش کنم؟ باباااا تو ...

یعنی تنبیه شوهر هامون هر موقع به حرفت گوش نکرد یا فحش داد کاری نداره یک لیوان آب جوش بریز اونجاش بعد نگاه چه جوری از شدت درد عربده بکشه چون اگر آب جوش بریز اونجاش طرف بدبخت 

خیلی دلش شکست الان پیش ماست دیگه دلش نمیخواد بره پیشش

حتی اگه اون خواست برگرده شما نذارین 

🌸امام علی(ع): به خدا قسم که پس از هر سختی گشایشی شگفت آور خواهد بود.🌸حکمت ۳۵۱ نهج البلاغه: چون سختی ها به نهایت رسد، گشایش پدید آید، و آن هنگام که حلقه های بلا تنگ گردد، آسایش فرا می رسد.🌸