2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 38571 بازدید | 521 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خانواده مرد مسئولیتی در قبال پرداخت مهریه پسرشون ندارن اگه پسرشون اموالی به نامش داد میتونه مهریه ...

نه قربونت

توی قانون نوشته اگر مرد مهریه نداد و فوت کرد 

ورثه ش موظف هستن مهریه ش رو پرداخت کنن

اینم مثل یک بدهی هست 

بدهی قانونی با مدرک

بله

میتونی مثلا به شعبه مرکزی اون ارگان اطلاع بدی ولی چون دلیل محکمی نداری بعدا ممکنه بد بشه برات 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

بعضیا الکی دنبال طلاق و مهریه و.... ان

این تاپیک در مورد بعضی ها نیست 

در مورد خواهر استارتر هست که نه طلاق گرفته نه خیانت کرده نه مهریه میخواد و شوهرش وسط یه بحث این حرف های وحشتناک رو زده 

فک میکنم هر کسی که کمی عقل داشته باشه می‌فهمه این مرد نه تنها درست نگفته بلکه جوگیر شده و ناپخته حرف زده

انگار من خودم کارما هستم

خب اشنباه میکنهبهترع بگه یکی از دوستاش با ماشین زیر بگیره زنشوبعد دیه زنشو بگیزه نصفشو بدع دوستشاینط ...

نمونه بارز زن‌ستیز:

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب راست گفته

نمونه‌ای دیگه‌ای از زن‌ستیزی

چجوری خجالت نمی‌کشید به عنوان یه زن همچین حرفایی رو میزنید!

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه قربونتتوی قانون نوشته اگر مرد مهریه نداد و فوت کرد ورثه ش موظف هستن مهریه ش رو پرداخت کنناینم مثل ...

خب عزیز من منم گفتم اگر مرد اموالی به نامش بوده فقط از اون  می‌تونه مهریه رو برداره اگر نداشت یا کمتر از مهریه اموال داشت به ورثه مربوط نیست 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
شوخی کردم بابا

با هر موضوع و هرموقعیتی شوخی نمیکنن