2777
2789
عنوان

دامادمون گفت مهریه نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 43515 بازدید | 588 پست
ورثه مثلا پدر و مادر اگر اموالی بجز منزل و ماشین شخصی داشته باشن دولت ازشون میگیره و از اون پرداخت م ...

اگر شوهر فوت کند در صورتی که ماترکی (ارث) از شوهر مانده باشد زن می تواند مهریه خود را که طلب ممتاز محسوب می شود از محل ماترک یعنی اموالی که از شوهر به جای مانده، وصول نماید اما توجه داشته باشید که اگر شوهر فوت کند و مالی از خود به ارث نگذاشته باشد پدر شوهر و سایر وراث تکلیفی برای پرداخت مهریه زن ندارند اساسا بر طبق قانون وراث تکلیفی به پرداخت دیون متوفی که مازاد از ما ترک است ندارد.

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش میگفتی مو از سر خواهرم کم بشه این همه شاهد هست که تهدید کردی.مراقب باش دیگه که اعدام در کمینه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
گفت اگر عصبی بشم اونجاتو قطع میکنم تا حال کنی

ایکاش واقعا بکنه مرتیکه خر عقل نداره کلا بیچاره خواهرت چجوری شبا کنارش بخوابه با این حرفاش

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چون دوسش داشتن باید بخاطر مرگ دخترشون توی تصادف چندین میلیارد از پسر مردم بگیزن؟

از کجا می‌دونی اونا اون پول رو خرج خیرات برای دخترشون نکنن؟

بعدش هم پسر مردم مگه دیه زنش رو نمیگیره؟ اون بگیره اونا نگیرن؟