2777
2789
عنوان

هیچکس بهم پیشنهاد نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من قبول نمیکنم که وقتی میان پیشنهاد میدن پیشنهادای خیابونی اصلا ارزش نداره

ببین واقعا ارزش نداره منم باشم قبول نمیکنم 

ولی اینکه هیچ پیشنهادی هم نباشه یجوریه

🌷✨️
والا همشو دارم😭

شاید پس فکر میکنن تو رابطه ای که نمیان

البته خیلی از پسرام تو دوره الان پیشنهاد مستقیم نمیدن 

من داداشم و دوستاش همینطورین 

چون خیلی از دخترام توقعاتشون رفته بالا 

و پسرا دیگه کمتر پیشنهاد میدن 

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
ببین واقعا ارزش نداره منم باشم قبول نمیکنم ولی اینکه هیچ پیشنهادی هم نباشه یجوریه

منم به قولی دلم نمیخواد هر ادم مسخره ای بیفته دنبالم فقط در حد ی تیکه ک بدونم اقا منم وجود دارم

منم به قولی دلم نمیخواد هر ادم مسخره ای بیفته دنبالم فقط در حد ی تیکه ک بدونم اقا منم وجود دارم

برای منم جالبه که انگار تو ی خلا وجود داری ک کسی نمیبیننتت چرا اینجوری میشه اخه

یکی بهم گفت بختتو بستن  من جدی نگرفتم

🌷✨️

مسخره نیستن اتفاقا آدمای درست و حسابی همش میان میگن واقعا چه پسرای خوشتیپ و جنتلمنی میان میگن 

برای منم جالبه که انگار تو ی خلا وجود داری ک کسی نمیبیننتت چرا اینجوری میشه اخهیکی بهم گفت بختتو بست ...

منم این حسو دارم چون عوضی هایی که تو زندگیمون دعا مینویسن کم نیست

منظورت از انرژی زنانه بالا دقیقا چخ چیزایی هستن ؟

یعنی زنانگی داشتن رفتار و تیپ استایل پسرونه نداشتن لاتی حرف نزدن انرژی مثبت اعتماد به نفس بالا یکم ناز داشتن و اینکه حس خوبی نسبت به خودت داشته باشی خیلی مهمه

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️