2777
2789
عنوان

من چیکار کنممم تب پسرم همش بالاااااس

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تادورهاش تموم بشه همینه بمیرم واسه بچه هاچی نیکشندخترم ۷روزه لب به هیچی نمیزنه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

خونه رو خیلی گرم نکنید. لباسش رو کم کنید.دعای نور هم مرتب بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

تحمل کن خدا قوت و صبر و توانایی بهت بده انفلانزا دوره اش باید رد بشه ما هم گرفتیم . پارسال هم پسرم کرونا گرفت تبش با نه با دیکلوفناک نه با بروفن نه با استا پایین نمی اومد آخرم بیمارستان بستری شد پنج شب تا تبش اومد پایین. راستی آنتی بیوتیک داده؟ پسر من موقع تب تا آنتی بیوتیک نخوره تبش پایین نمیاد 

پسر منم همینطور بود تبش اصلا پایین نمیومد ۴۰/۶هم شد دکتر شیاف دیکلوفناک براش داد و دمای اتاق رو زیاد گرم نکن. البته عکس از ریه پسرم گرفتم عفونت زیادی داشت و دکتر گفت به خاطر همینه تبش قطع نمیشه و خیلی خدا رحم کرد که زود متوجه شدیم و گرنه ریه کامل درگیر میشد

من به دستان خدا خیره شدم خدا برایم معجزه کرد

پسر منم همین بود مرتب پاشویه میکردم با اب ولرم و نمک ... میگن پیاز هم کف پا بذاری خوبه .. ویروس بدیه طوری ک دارو خیلی اثر نداره اگه لرز نداره پاشویه کن .. همشم اب میوه طبیعی و اب فراووون بهش بده

پسر منم همین بود مرتب پاشویه میکردم با اب ولرم و نمک ... میگن پیاز هم کف پا بذاری خوبه .. ویروس بدیه ...

ببین تب این جز شیاف دیکلو هیچی پایین نمیاره هیچییی ‌‌.اونم فقط چهار پنج ساعت پایین نگه میداره.استا میدیم انگار آب دادیم بروفن باید بدم اونم مکافات داره باید معدش پر باشه و فلان نصف شب از خواب بیداز کنم به بجه ی بی میل چی بدم اخه؟؟! حالا اونم اگه تبشو پایین بیاره