هر بار که صدام میکنه استرس میگیرم میگم حتما فهمیده به خدا اینقدر که تو عذابم میخوام برم بهش بگم خودمو راحت کنم قرار بود جشن یلدا بگیرن تو مدرسه دخترم تعطیل شدن مدارس نگرفتن چون پول جمع کرده بودن گفتن جشن بگیریم ولی برا روز مادر مادر ها هم بیان شوهرم مخالف این چیزاست من بهش نگفتم یواشکی رفتم نیم ساعته تو جشن بودم زودی برگشتم از اون روز یه اب خوش از گلوم نرفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
ولش ون دیگه رفتی گذشت.به خودت بدبینش نکن. انگار شکاک و بد دله شوهرت.
کاش تو دنیای آزاد و برابری زندگی میکردیم💔
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"