برادر م که ۳۸ سالشه خودم ۴۳ سالمه همسرم ۵۰.برادرم هرچی همسرم از پشت گوشی بهش سلام رسوند خودشو زد به کری منم ناراحت شدم بهش پریدم یه جنگی بینمون شد .بعد پدرم که یک تومن بهم جهاز نداده سر مشکل مالی خواهرم امد دنبال طلاهای من .حالا میبینه وضع مالیم بده باز ول کن نیست.
بعد برادر ۴۱ سالم شروع کرد پشت سر همسرم چرت وپرت گفتن که این بی پوله و.....اخرشم مادرم باهام قرار گذاشته بود دوشنبه با پدرم بیاد خونم اصلا حتی به بابام نگفته
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ماشالله خودتون خانم و عاقل هستید من جای خواهرکوچیکتون به حساب میکنم ببخشید جسارت میکنم و نظر میدم اما کسی که به همسرم احترام نذاره حتی ذره ای برام ارزش نداره و کلا باهاش قطع رابطه میکنم
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"