2777
2789
عنوان

همه چیز با بی ادبی برامشروع شد

138 بازدید | 11 پست

برادر م که ۳۸ سالشه خودم ۴۳ سالمه همسرم ۵۰.برادرم هرچی همسرم از پشت گوشی بهش سلام رسوند خودشو زد به کری منم ناراحت شدم بهش پریدم یه جنگی بینمون شد .بعد پدرم که یک تومن بهم جهاز نداده سر مشکل مالی خواهرم امد دنبال طلاهای من .حالا میبینه وضع مالیم بده باز ول کن نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یک نفرتی ازشون پیدا کردم نظر شماها چیه

عزمزمه این مسائل تو همه خانواده‌ها وجود داره به نظرم بسپر به زمان و ببین چی پیش میاد اما همیشه هر حرف و حرکتی تو زندگیت بر میداری به آخرشم فکر کن 

تو خودِ معجزه ای :)
یک نفرتی ازشون پیدا کردم نظر شماها چیه

ماشالله خودتون خانم و عاقل هستید من جای خواهرکوچیکتون به حساب میکنم ببخشید جسارت میکنم و نظر میدم اما کسی که به همسرم احترام نذاره حتی ذره ای برام ارزش نداره و کلا باهاش قطع رابطه میکنم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"