2777
2789
عنوان

از فردا میخوام سیگارمو کم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 129 پست
چی شد شروع کردی شما؟

من متاسفانه همسرمم سیگاری بود باهاش شروع کردم  روزی یه نخ می‌کشیدم بعد که جدا شدم و رفتم برا خودم زندگی جدید بسازم که با کوهی از مشکلات همراه بود دیگه خودم برا خودم می‌خریدم و الان دوازده سال و چند ماه میشه که همچنان ادامه وار میکشم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

من متاسفانه همسرمم سیگاری بود باهاش شروع کردم روزی یه نخ می‌کشیدم بعد که جدا شدم و رفتم برا خودم زن ...

منم میترسم امتحانام داره شروع میشه ترم اولم هستم نمیدونم چجوریه میترسم دووم نیارم و دوباره برگردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ۱۹ سالمه فقط

وااااای عزیز دلم متاسفم سنت خیلی کمه قربونت واقعا شوکه شدم توی این سن مگه چیا سرت آوردن که شیش ساله داری میکشی لعنت به این زندگی دعات میکنم خدا خودش دستت رو بگیره قربونت برم تو هنوز اول اوایل جوونی هستی

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

وااااای عزیز دلم متاسفم سنت خیلی کمه قربونت واقعا شوکه شدم توی این سن مگه چیا سرت آوردن که شیش ساله ...

والله مسخره شروع شد بعدم دیگه بدنم عادت کرد تبدیل شد به نیاز برام و استرسای درس و مدرسه و کنکور و یه سری روابط رسوند به اینجا استرس لو نرفتنش یکی از دلایل بیشتر شدنش بود😅😅

منم میترسم امتحانام داره شروع میشه ترم اولم هستم نمیدونم چجوریه میترسم دووم نیارم و دوباره برگردم

چون خودم میکشم و درکت میکنم فقط میتونم برات دعا کنم ...ولی بدون خیلی چیز مضخرفیه من چندین بار آبروم توی محل کارم رفت چند تا از همکارایه فضول یکسره بهم میگفتن فلانی بو سیگار میدی مدیر پرسنلمون چند هفته پیش منو خوند رفتم ازم پرسید سیگار میکشی ؟؟؟لعنتی بوش با هیچ ادکلنی هم از بین نمیره کسایی که سیگاری نیستن زود متوجه میشن یعنی اگه محل کارم بفهمند سیگار مصرف میکنم همین کارم که چندین سال درس خواندم رو هم از دستم در میاد و اخراج میشم برا همین اینا رو بهت گفتم که بدونی عواقب خیلی بدی داره من دارم میبینم اونم بخصوص برا ما که خانم هستیم

خدا به حق حضرت فاطمه همه مشکلاتت رو برطرف کنه و از دل و جونت از این سیگار لعنتی متنفر بشی و موفقیت برات از خدا میخام گلم

من از بعد جداییم تنها زندگی کردم سختی ها کشیدم اول از خانواده ام پنهان میکردم که نفهمن من میکشم ولی بعد دیدم ببخشیدا این حیف اسم خانواده که بزاری روی این جماعت دیگه بی محبت خیلی ازشون دیدم منم عمدن جلو همشون پاکت سیگار رو درآوردم شروع کردم به کشیدن ....خانواده من هیچی که کمکم نکردن توی سختیهام اصلن کمکم نکردن بعد که خودمو جم جور کردم سر سامون گرفتم توقع داشتن همیشه دستم توی دهنشون کنم منم گفتم گوره پدر همچین خانواده آیی الان قطع رابطه ام یه بی کس و تنهام

چون خودم میکشم و درکت میکنم فقط میتونم برات دعا کنم ...ولی بدون خیلی چیز مضخرفیه من چندین بار آبروم ...

میدونم که مزخرفه واقعا بدنمو داغون کرده متاسفانه خیلی به چشم بد بهمون نگاه میشه ولی انتخاب شخصیه که ما انتخابش کردیم به بقیه مربوط نیس واقعا این آدمای فضول همه جا هستن حتی تو دانشگاه تازه تا حالا تو محیط خود دانشگاه نکشیدم بعدا فک کنم باید خودم دندون خودمو درست کنم😂😂

میدونم که مزخرفه واقعا بدنمو داغون کرده متاسفانه خیلی به چشم بد بهمون نگاه میشه ولی انتخاب شخصیه که ...

ایشالله که اراده آت قویه تو میتونی کنترلش کنی

خدا به حق حضرت فاطمه همه مشکلاتت رو برطرف کنه و از دل و جونت از این سیگار لعنتی متنفر بشی و موفقیت ب ...

ممنونم ازتون همچنین برای شما انشاالله حضرت فاطمه به دلت آرامش ببخشه حال دلتو خوب کنه تا بتونی کمتر سیگار بکشی ولی فکر نکنم هیچ وقت متنفر شم ازش😂😂😂