2777
2789
عنوان

از فردا میخوام سیگارمو کم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 129 پست
و منی که دوازده ساله روزی یه پاکت و نیم میکشم فقط زمانی که سر کار هستم نمی‌کشم تو زندگیم آراده آم بر ...

من دندونام یکم رنگ گرفته موهام خیلی می‌ریخت نفس تنگی زیاد داشتم وقتی فعالیت میکردم لبم یکم سیاه شده پوست اطرافش و خط خندم یکم چروک شده فشارمم بالا بود و غلضت خون داشتم که دکتر گفت احتمال سکته داشتی سر همینم کم کردم 

نه بدون غذا و آب تحمل دارم بدون سیگار نه .....در واقع الان یکساله چون یکسری مشکلات وحشتناک برا زندگی ...

منم همین بودم واقعا سیگارو با سیگار روشن میکردم هنوزم ولم کنی همینم وبس نمیخرم فقط صبح به صبح ۳ نخ میخرم تا شب همونه دو روز اول به ظهر نرسیده تموم بود تا شب همش حالم بد بود بعد دیگه تقسیم کردم یدونه صبح یدونه عصر موقع برگشتن یدونم نصف شب قبل خواب تو تراس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دندونام یکم رنگ گرفته موهام خیلی می‌ریخت نفس تنگی زیاد داشتم وقتی فعالیت میکردم لبم یکم سیاه شده ...

عزیزمم من ریه هام چهار تا ندول ریه وی گرفتم تنگی نفس شدید ولی از لحاظ چهره خب میدونستم خرابم می‌کنه دکتر و روتین این چیزا برا پوستم دارم و دندونام هر کی منو میبینن که سیگار دستم میگیرم باورش نمیشه یعنی ظاهرم خوبه ولی داخل بدنم پر از مریضی شدم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

منم همین بودم واقعا سیگارو با سیگار روشن میکردم هنوزم ولم کنی همینم وبس نمیخرم فقط صبح به صبح ۳ نخ م ...

آفرین به این اراده قوی خدا ایشالله پشت و پناهت باشه که دیگه نری سمتش برا منم دعا کن گلم 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

آفرین به این اراده قوی خدا ایشالله پشت و پناهت باشه که دیگه نری سمتش برا منم دعا کن گلم

والا راستش قصد ترک ندارم میخوام اول روزی یه نخ بکشم بعدشم تو مهمونی اینا چون واقع طاقتشو ندارم الانم واقعا همش حالم بده دلم میخواد بکشم 

شمام از فردا صبح یه پاکن بخر تا شب با همون سر کن تا یکی دوهفته بعدش بکن دو روزی یه پاکت میتونی حتما 

مال منم ظاهرو فقط خودم میفهمم حتی دندون برت پوست چیکار میکنی؟

لبم سیاه شده بود بد جور مجبور شدم سه بار تاتو رژ لب بزنم الان صورتی رنگ شده ...پوستمم خواهر والله مرو ژل هر ماه میرم و کرم روز و شب و لوسیون و صابون و یعنی هرچی پول در میارم خرج دکتر برا پوست میشه

بعدم من ناپولی میکشیدم که نیکوتینش یک بود الان اولترا باریک میکشم که ۴ هست سیگارتو سنگین تر کن دیرتر نسخ میشی 

لبم سیاه شده بود بد جور مجبور شدم سه بار تاتو رژ لب بزنم الان صورتی رنگ شده ...پوستمم خواهر والله مر ...

مال من هنوز محسوس نشده فقط کرم صد چروک میزنم به صورتم یکم بهتر شده از وقتی میزنم

شمام از فردا صبح یه پاکن بخر تا شب با همون سر کن تا یکی دوهفته بعدش بکن دو روزی یه پاکت میتونی حتما

متاسغانه الان توی موقعیتی نیستم ترک کنم مشکلی توی زندگیم دارم استرسم رو بالا برده از اون ورم از ساعت هفت صبح تا دو یا بعضی وقتا سه بعد از ظهر بیمارستان شیفت هستم کلی سر کله زدن با بیمارا واقعا خسته ام الان تنها آرامشم همین سیگارمه مگه یه کمی مشکلاتم کم بشه که بتونم اینو بزارم کنار .......شده همه کس و کارم

مال من هنوز محسوس نشده فقط کرم صد چروک میزنم به صورتم یکم بهتر شده از وقتی میزنم

کرم ضد ورود که فایده ندارد اگه بالایه سی هستی  هر ماه یا هر دو ماه برو مزو ژل کن جوانسازی و کلاژنه برا پوستت

متاسغانه الان توی موقعیتی نیستم ترک کنم مشکلی توی زندگیم دارم استرسم رو بالا برده از اون ورم از ساعت ...

نذار کنار فقط ۱۰ نخشو کم کن تویی که از صبح تا ۳ نمیکشی میتونی تحمل کنی کمتر بکشی بعدم قرار نیست نیکوتینت کم شه فقط تعداد نخت کم میشه ترکش واقعا سخته منم فکر نمیکنم بتونم گلا ترکش کنم چیزیه که کنترلش نکنی هی بیشتر میشه من یه موقع باکسی میخریدم به یه هفته نمی‌رسید گه تموم میشد