برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
وایب قشنگی میگیرم . وایبر دختر قویی که از پس یه سختی دو سه سال برگشته 😁😁❤️ . صادق و مهربون . برون گرا
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم