2777
2789

من 23 ساله هستم و وزنم 48 گیلو هست و میخوام چاق بشم،و رفتم از عطاری قرص گین اپ اصلی خریدم،میخواستم بدونم آیا این وزن منو زیاد میکنه؟ چون واقعا میخوام یه کمی چاق بشم یا پف کنم،و نگران ضرر هاش نیستم فقط میخوام چاق بشم، آیا این قرص خوبه؟ همین گین اپ که یه قوطی 6 سانتی هست و داخلش دوتا بسته فویلی هست که توش 30 تا قرص صبر رنگ هست که بوی گیاه میدن، ایا جواب میده، الان دورز میشه که خریدم، لطفا بهم توضیح بدید ❤🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خوردم اشتهام خیلیی باز شده بود

خیلی خوب هم چاق شده بودم ولی بعدش قطع کردم و خوابگاه رفتم و یه سری مشکلات برا همین باز برگشتم به لاغری قبلم

فک کنم اگه یهویی قطع نکنین اون اشتهاتون از بین نره و لاغر نشین

عه منم امروز خریدم ولی اشتهامو خیلی زیاد کرد نمیدونم انشالله نتیجه ببینیم چند خریدی

والله چون اینجا عمده ای بار میارن من 190 خریدم، قوطی بزرگ داشت گفت اونا قلابی هستن ولی این قوطی کوچیک ها اصلی تضمینی 

والله چون اینجا عمده ای بار میارن من 190 خریدم، قوطی بزرگ داشت گفت اونا قلابی هستن ولی این قوطی کوچی ...

اها من 300

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

تووووو فکر ضررهاش نیستی خب چاقی ب چه قیمتی از دست دادن سلامتیت.کافیه ادویه جات و مغزی جات نخوری خودت ببنذی ب مواد غذایی ک گرم و تر هستن و سردتر.خشکی ک رفع شد چاق میشی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

بعد یه مدت استخوانتو تراش میدن کورتون هایی که این داروها داره باعث سیاه شدگی استخوان لگن و پاشنه پا میشه و نابود میشی

منم قبلا خریده بودم رفتم ازمایش دادم 

دکتر منع کرذ و کلی عصبانی شد اینا چیه میخورین