2777
2789
عنوان

چرا این طلاق لعنتی انقدر سخته چرااااا😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف گسایی ک میگن برو بش بگو گوش نکن الکی هم خودتو کوچیک نکن اگه میخواستت تا حالا ده بار پیغام پسغام داده بود مردا مثله ما نیستن راحتتر فراموش میکنن شپام الان چون تنهایی دلتنگشی اگه یکی پیداشه یادشم نمیکنی مردا اکثرا شبیهه همن پس چیز خاصیم از دس ندادی 

منم همچین تجربه ای داشتم 

امید به اینکه نکنه هنوز راهی هست یا اینکه نکنه ما کنار هم خوشبخت میشدیم یا شاید بشه دوباره همه چیزو خوب شروع کرد ...

این فکرا مثل موریانه مغزتو میخوره 

برای راحت کردن خودت از شر این افکار میگم پیام بده حالشو بپرس اگه بخواد کم کم ارتباطتون شکل میگیره ؛ در این صورت اشتباهات گذشته رو نکن 

اگه هم محل بهت نداد باز خوبه چون مطمئن میشی از اون مرد آبی برات گرم نمیشه و میری سراغ ی مرد دیگه ؛ یه مرد بهتر 

در هر صورت فکراتو خوب بکن امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری 

All is one 

ببین حتما یه ناسازگاری بوده که جدا شدی .یادت رفته یا بهش عادت کردی 

من الان بعد. شونزده سال زندگی نکبتی دارم جدا میشم  هیچ کدوم عرزه نداشتیم جدا بشیم که اینقدر طول نکشه . نمی گم همو دوست نداشتیم ولی دوست داشتن بدون تفاهم داغونمون کرد . برو دنبال زندگیت  خیلی خیلی سخته ولی شدنیه 

منم همچین تجربه ای داشتم امید به اینکه نکنه هنوز راهی هست یا اینکه نکنه ما کنار هم خوشبخت میشدیم یا ...

در کل منظورم اینه که با ی پیگیری و پیشنهاد کوچولوی زیر پوستی خودتو از بلاتکلیفی نجات بده یا میخواد 

یا نمیخواد 

خیالتو راحت کن 

All is one