2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا شبا کمردرد و پادرد امونمو بریده حالا کارآموزمممن شهرمون چندان بزرگ نیست

من خودم درمانگاه کارمیکنم ولی این بچه های داروخونه رو میبینم خیلی کارشون سخته 

سروکله زدن با بیمارا 

تحرک خیلی زیاد 

پا درد گرفتن خیلی طفلیا 

البته از صبح میان تا شب 

داروخونه اینجا کارآموز نمیگیره باید دوره قفسه چیتی رو بگذرونم بعد اگر نیرو بخوان اونموقع برم ،چنتا ک ...

ان شاءالله پیدا می کنی

من پارسال کلی شاگرد داشتم

امسال ملت پول ندارن یا بچه هاشون پروفسور شدن دیگه کلاس نمیان،دیدم بی پولم گفتم برم سر کار

ولی خیلییی سخته

ان شاءالله پیدا می کنیمن پارسال کلی شاگرد داشتمامسال ملت پول ندارن یا بچه هاشون پروفسور شدن دیگه کلا ...

خدا قوت بهت عزیزم ،منم پارسال یه کار خوب داشتم ولی کارفرما اذیت میکرد خیلی فشار روانی وارد میکرد و بد دهن بود دیگه زدم بیرون ،از اون موقع بیکارم ،خدا این شهر منو خراب کنه هیچی توش نیست نه کار نه امکانات 

خدا قوت بهت عزیزم ،منم پارسال یه کار خوب داشتم ولی کارفرما اذیت میکرد خیلی فشار روانی وارد میکرد و ب ...

عزیز دلم انشالله یه کار خوب با صاحاب کار خوش اخلاق پیدا کنی