2777
2789
عنوان

بهم گفت قصد رابطه نداره و نمی‌خواد وقتم تلف شه

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 81 پست
کارل یونگ میگه : درون هر مرد شخصیت زنی به نام آنیما و درون هر زن شخصیت مردی به نام آنیموس وجود داره ...

ممنونم از اینکه همراهی کردید و به سوالاتم پاسخ دادید 

در مورد آنیما و آنیموس هم مطالعه میکنم حتما 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرتون حداکثر چه اختلاف سنی مناسب هست؟

تو حالت معمول ۴ تا ۷ سال اختلاف اوکیه..

ولی تو حالت غیر معمول اگه همه شرایطشون به هم بخوره میتونه تغییر کنه و بیشتر یا کمتر بشه یا حتی برعکس سن خانوم بیشتر باشه..

خیلی فاکتورا در نظر گرفته میشه..

در آخر اون حس خوب و درست رابطه باید وجود داشته باشه

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

تو حالت معمول ۴ تا ۷ سال اختلاف اوکیه..ولی تو حالت غیر معمول اگه همه شرایطشون به هم بخوره میتونه تغی ...

حس خوب رو شما تو چی می‌بینید یعنی طرف مقابل چیکار کنه حس خوب میگیرید 

ببخشید زیاد سوال میپرسم 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
حس خوب رو شما تو چی می‌بینید یعنی طرف مقابل چیکار کنه حس خوب میگیرید ببخشید زیاد سوال میپرسم

وجود صمیمیت ..نظر من اینه که پارتنر آدم باید قبل از هرچیزی مثل یه رفیق باشه.

دقیقا بهترین خودمون رو برای رفیقامون میذاریم توی رابطه هم باید همینطور باشه..

بعدش حس دوست داشته شدن،حس مهم بودن،حس اولویت بودن خیلی ارزشمنده.

اینکه بعد فروکش کردن هیجان اولیه رابطه عشق واقعی شکل بگیره👌

وجود صمیمیت ..نظر من اینه که پارتنر آدم باید قبل از هرچیزی مثل یه رفیق باشه.دقیقا بهترین خودمون رو ب ...

مرسییی واقعا ممنونم 

میدونستم فقط نمیخواستم قبول کنم پس یه طوری باید فراموشش کنم خیلی سخته خیلی بهش علاقه داشتم. تو بد نس ...

چقدر منی😁اصن من به افرادی این فرصت رو میدم که اختلاف سنیشون با من کم نباشه چون واقعا حس میکنم مادر میشم براش

تو حالت معمول ۴ تا ۷ سال اختلاف اوکیه..ولی تو حالت غیر معمول اگه همه شرایطشون به هم بخوره میتونه تغی ...

من یکی از اطرافیان نزدیکم در تلاش هستیم براش همسری پیدا کنیم ولی خب قبول نمیکنه .سنشون ۴۰ هست استاد دانشگاه هم هست ماشین خونه و.. هم داره.به نظرتون برای چی هست؟وقتی هم می‌پرسیم جواب مشخصی نمیده.

چقدر منی😁اصن من به افرادی این فرصت رو میدم که اختلاف سنیشون با من کم نباشه چون واقعا حس میکنم مادر ...

بعضی وقتا فک میکنم زمان اشتباهی دنیا اومدیم  

من یکی از اطرافیان نزدیکم در تلاش هستیم براش همسری پیدا کنیم ولی خب قبول نمیکنه .سنشون ۴۰ هست استاد ...

شکست عشقی یا ترس از ازدواج بخاطر طلاق های پشت هم اونم با دلایل خیلی نامتعارف