2777
2789
عنوان

چقد حرکت خزیه این کار زنو شوهرا😒😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 62 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ربطی نداره من خونه ی هیچکس نمی‌خوابم ولی یه شب اگه شوهرم نمیومد خونه خوابم نمی‌برد حالم عوض میشد اما الان برام مهم نیست چون خیلی نسبت به هم سرد شدیم ، اینم بگم تا الان تقاضای اتاق جدا نداشتیم و البته صرفا برای کاری نبود فقط یه عادت بود 

بستگی هم داره البته

مثلا یادمه عید بود هممون خونه مادر شوهرم اینا جمع شده بودیم

بعد ساعت ۱ بود من بشدت خوابم گرفته بود سرم سنگین شده بود اما خواهرشوهرام و شوهراشون و مادرشوهرم اینا کلا داشتن چرت و پرت میگفتن نمی خوابیدن

شوهرمم که خابالوعه کلا شبا زود میخوابه صبح ها زود بیدار میشه و نهایت میتونه تا ۱۱ بیدار باشه

شوهرم رفت اتاق بخوابه

منم جدی به قدری اون روز خسته بودم از این ور اون ور رعتن چشام داشت میرفت کسط جمع چرت میزدم

خلاصه که دیگه نتونستم تحمل کنم منم رفتم اتاق خوابیدم

اصلااا قصدم این نبود که مثلا میخوام پیش شوهرم باشم و فلان

شوهرم خواب بود کلا منم تا سرمو گذاشتم رو بالشت بیهوش شدم

مادرشوهرم تینا یه اتاق دیگه داشتن مردا رفتن اونجا خوابیدن زنا تو حال

صبح خواهرشوهرم شاکی بود به شوهرم میگفت وقتی همه جمع میشن نباید کسی با زن یا شوهرش جدا بخوابه..شوهرمم برگشت گفت دیشب ساعت چند خوابیدید همتون؟خواهر شوهرم گفت ساعت ۵ صبح..شوهرمم گفت خب یه عده نمیتونن مثه شما تا کله سحر بیدار بمونن حرف بزنن برای اینکه بخوابن مجبورن برن اتاق

منم از اتاق بغلی صداشونو شنیدم کیف کردم با جواب شوهرم😂

بله بعد نمیتونم رندوم یه بالش بیارم بهش الکل بزنم باز بیماری پوستیم تشدید میشه باید حتما بالش خودم ب ...

چه سخت 

امیدوارم بهتر شی 🫂♥️

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

چقدر حالم بد شدطفلی خانمش، مثلا عزادار بودهببخشید چقدر دایی بیفکر و رو مخی

یه چیزی اونورترازحیوون خونه هیچکی نمیرن اگه هم برن باید توی اتاق جدا باشن ۳۰ ساله که ازدواج کردن تواین ۳۰ سال حتی شب زایمانش قبل اززایمان هم رابطه دارن زنش موافقه وپاب پاش میاد تمام فامیل میدونن اینا اینجورین واقعا ادم حالش بهم میخوره بخاطر رابطه اصلا بچه نمیخواست همین یه دونه رو بزور اوردن اونم همش پیش مادربزرگشه 

طفلک زنه عذاداربیزاری از خودت 😐😐مگه بدون حسم میشه سک س کرد 🤔🤔

عزیزم خانمش خودش پایه اش گاهی وقتا دایم تاساعت ۶ عصر اضافه کاری وایمیسته خانمش ناراحت میشه میگه حق نداری بمونی زودبیا هههههههه دروتخته رو خوب باهم جورکرده یکی ازیکی اتیشی تر