به_سوی_خوشبختی مدیر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4475 عنوان چقد حرکت خزیه این کار زنو شوهرا😒😐 | مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 62 پست مثلا مهمون یکی میشن جمعیت بالا ریختن تو خونه یکی مثل عیدا واسه خواب منظورمه. بعد مرد و زنو جدا میکننهمیشه یکی هست که اصرار داره باید پیش زنش-شوهرش بخابه و تقاضای اتاق جدا دارنمثلا میخوان بگن خیلی وابسته ایممممممم بهم و نمیتونیم جدا بمونیممممممممم خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 1403/10/07 | 23:38 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_سوی_خوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4475 دیگه هر چقد عاشق و معشوق باشن وقتی تعداد نفرات بالاس تعداد اتاق کمه طرف باید درک کنه که فضا رو باید ... ما یه سم داریم همینجوری حالا شوهرش همش تو جمع خرابش میکنهه 😂😂 خدایا هزاران مرتبه شکرت❤
dahe80iiii عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 1630 ماهم یکی ازینا داشتیم ادا بودن فقط آخرم به بدترین نحو طلاق گرفتن دقیقا همیشه همینا از همه بیشتر مشکل دارن ممنون که برام صلوات میفرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 16577 این وابستگی نیست. حشریت در حد اعلاس حداقل شب فوت پدرش مراعات می کرد😂 اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
به_سوی_خوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4475 دایی من شب فوت پدرزنش خانمش اورد خونه کارشو کرد دوباره بردش خونه اقاش ادامه مراسم ......... دراین حد ... اوقهول خدایا هزاران مرتبه شکرت❤
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 9044 منم عاسق همسرم هستم و اونم عاشق منخیلی ساله که ازدواج کردیماما این خز بازیا رو باور نمیکنمزندگی و ... نه والا من مثالی دارم دراین مورد ک خبر دارم ،واقعا وابسته شوهرش بودالان خب بعد از گذر سالها ازون حالت دراومدن ولی چند سال اول ازدواح اینطوری بود
دختررررگل۷۶ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4630 زن گنده نمیدونم منظورتون چیهاکثرا تازه عروسا اینطورن،،دیدم ۲۰ و چند سالهمن ک مسکلی ندیدم ،برن پیش هم ... تو خونه خودشون میتونن با هم بخوابن اما تو خونه دیگران با تعدد افراد این ادا اصولای بی نمک رو درنیارن
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 16577 الکل مدام مجبورم الکل بزنم به همه جا؟ اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 9777 نه والا من مثالی دارم دراین مورد ک خبر دارم ،واقعا وابسته شوهرش بودالان خب بعد از گذر سالها ازون حال ... بیشتر لوس بازی اول ازدواج بعضی از تازه عروسهاست خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
fatimaa_ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 6357 این وابستگی نیست. حشریت در حد اعلاس چیبگم گاهی انسان بودن هم ارزوست ازدست این جماعت نر
به_سوی_خوشبختی مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 4475 این وابستگی نیست. حشریت در حد اعلاس طفلک زنه عذاداربیزاری از خودت 😐😐مگه بدون حسم میشه سک س کرد 🤔🤔 خدایا هزاران مرتبه شکرت❤
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 21266 بعضیا واقعا وابسته ن ادا نیست من توی تخت و رخت خواب خودم بزور خوابممیبرهتوی مسافرت و بیرون که واویلا شاید تا صبح چشم رو هم نزارم ولی دیگه ادا نمیام نهههه نمیشه و نمیتونم تحمل میکنم یا خیلی سختمه اصلا نمیرمحالا به شب بدون وابسطه شون بخوابن یا اصلا نخوابن به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ایژما عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2408 دایی من شب فوت پدرزنش خانمش اورد خونه کارشو کرد دوباره بردش خونه اقاش ادامه مراسم ......... دراین حد ... خوبه زن داییت قبول کرده حوصلشو داشته تو اون شرایط
تاااارا عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 9777 دایی من شب فوت پدرزنش خانمش اورد خونه کارشو کرد دوباره بردش خونه اقاش ادامه مراسم ......... دراین حد ... چقدر حالم بد شدطفلی خانمش، مثلا عزادار بودهببخشید چقدر دایی بیفکر و رو مخی خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 50908 طفلک زنه عذاداربیزاری از خودت 😐😐مگه بدون حسم میشه سک س کرد 🤔🤔 بعضیا فقط میخان خالی بشن حس زن براشون مهم نیست که بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️