2777
2789
عنوان

متاهل ها اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 68 پست
همینم گفتم بدتر از اینم گفتم روش اثری نداره

خب توام سعی کن روت اثر نداشته باشه کاریش نمیشه کرد ولی جوابشو بده

کاربری سوممه انشااالله ک دیگه تعلیق نشم،با دل پاکتون محتاج دعاتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی خانواده اس کسی رو نداره نمیخوام اونا بفهمن و دلخور بشن وگرنه چندبار گوشی گرفتم صداشو ضبط کنم

برام جالبه وقتی برای خانوادت مهم نیستی و در هر شرایطت پشت شوهرتن چرا اونا برات مهمن تازه میگی انتخاب اونا بوده پس یعنی بخاطر اونا ازدواج کردی بخاطر اونا زندگی کردی بخاطر اونا شوهرتو تحمل میکنی خیلی میخام بدونم تا کی میخای خودتو فدا کنی

بچه هم داری؟ چرا اخه اینجورین بعضی مردا آدم رو از زندگی دلسرد میکنن

اره 

يعني خانوادم اين همه بهش بها نميدادن البته كه يه ساليه قهر كرده دوماد باهاشون 

جدا ميشدم 

البته قصدمم هست اما نه الان 

خواهر چي بگو خون گريه كردمو بابام كوتاه نيومد اينقد قبولش داشت 

يك دفعه هم رفتم قهر سر ده دقيقه مامانم روسريو داد دستمو بيرونم كرد

بی خانواده اس کسی رو نداره نمیخوام اونا بفهمن و دلخور بشن وگرنه چندبار گوشی گرفتم صداشو ضبط کنم

چرا خانواده شوهرت دلخور نشن؟ من یکبار اینکار را کردم البته پخش نکردم آدم شد

برام جالبه وقتی برای خانوادت مهم نیستی و در هر شرایطت پشت شوهرتن چرا اونا برات مهمن تازه میگی انتخاب ...

آخه دوتا بچه دارم منتطرم یکم اینا از آب گل در بیان هیچ کدومشونو یه لحظه نمیخوام ببینم از همشون بدم میاد بچمم داره مثل باباش میشه 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
اره يعني خانوادم اين همه بهش بها نميدادن البته كه يه ساليه قهر كرده دوماد باهاشون جدا ميشدم البته قص ...

ای بابا 

چرا خونواده باید پشت دخترشو نگیره بخدا ظلمه 

حالا با عشق هم ازدواج نکردین که بگن خودت خواستی 

اره يعني خانوادم اين همه بهش بها نميدادن البته كه يه ساليه قهر كرده دوماد باهاشون جدا ميشدم البته قص ...

اگ میتونی درستش کنی بخاطر بچت وایسا و درستش کن اما اگ نمیتونی مستقل شو بعدا بچتم بردار و جدا شو

منم خیلی اذیت میشدم غصه میخوردم وقتی دیدم بخاطر دفاعی که ازشون کردم بازم من مقصر شدم با من دعوا کردن ...

کلا این فحاشی بخاطر اینه که شوهرت مدیریت کنترل خشم نداره و عصبانیت اش رو با فحش خالی میکنه( اختلال تربیتی داره) .عملا اصلا ربطی به مامان بابای تو نداره. با حرف اون پدر و مادرت سگ و خراب نمیشن.شوهرمنم همین بود، منم پدر و مادرشو فحش بارون میکردم و مدتیه درست شده دیگه.میدونه یکی بگه ۱۰ تا میشنوه.البته کلا فحش دادن کار احمقانه و بی فایده ایه.فقط تخیله خشم درونی با یک روش بی ادبانه

ای بابا چرا خونواده باید پشت دخترشو نگیره بخدا ظلمه حالا با عشق هم ازدواج نکردین که بگن خودت خواستی

جالبه اگه بگم هر دو تحصيلكرده ان 

تحصيلات عاليه دارن و تو دانشگاه عاشق هم شدن 

منو حتي زودتر از مادربزرگمم شوهر دادن 

نميدونم چرا پدر من هيچ وقت زورگو نبود 

گاهي ميگم اگه دعاي گرفتن برا ازدواجم الهي خير نبينن 

من خودمم دختر اروم و درس خوني بودم اخه

آخه دوتا بچه دارم منتطرم یکم اینا از آب گل در بیان هیچ کدومشونو یه لحظه نمیخوام ببینم از همشون بدم م ...

مطپئن باش مث خودش میشه منم گاهی اوقات فحش می‌شنوم گاهی از عذاب‌های ک میده میشکنم میمیرم و زنده میشم درکت میکنم همه بهم میگفتن بچه دار بشی بهتر میشه ی کم بهتر شد ولی بازم مث قبل میشه الان میبینم پسرم هم مث باباش شده