به پدرم میگه دیوث به مادرم فحش ناموسی میده بخاطر یه بحث کوچیک که اصلا به اونا مربوط نمیشه همش میگه هرچی پول در میارم میبری اونجا تموم میکنی همشم دروغ خودشم میدونه اینطور نیست
قبلا جوابشو میدادم الان چیزی نمیگم هم بخاطر اینکه انتخاب خودشون بود هم بخاطر اینکه بخاطر این با من دعوا میکردن و میکنن حتی اگه بگم بالای چشمش ابروعه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بی خانواده اس کسی رو نداره نمیخوام اونا بفهمن و دلخور بشن وگرنه چندبار گوشی گرفتم صداشو ضبط کنم
برام جالبه وقتی برای خانوادت مهم نیستی و در هر شرایطت پشت شوهرتن چرا اونا برات مهمن تازه میگی انتخاب اونا بوده پس یعنی بخاطر اونا ازدواج کردی بخاطر اونا زندگی کردی بخاطر اونا شوهرتو تحمل میکنی خیلی میخام بدونم تا کی میخای خودتو فدا کنی
منم خیلی اذیت میشدم غصه میخوردم وقتی دیدم بخاطر دفاعی که ازشون کردم بازم من مقصر شدم با من دعوا کردن ...
کلا این فحاشی بخاطر اینه که شوهرت مدیریت کنترل خشم نداره و عصبانیت اش رو با فحش خالی میکنه( اختلال تربیتی داره) .عملا اصلا ربطی به مامان بابای تو نداره. با حرف اون پدر و مادرت سگ و خراب نمیشن.شوهرمنم همین بود، منم پدر و مادرشو فحش بارون میکردم و مدتیه درست شده دیگه.میدونه یکی بگه ۱۰ تا میشنوه.البته کلا فحش دادن کار احمقانه و بی فایده ایه.فقط تخیله خشم درونی با یک روش بی ادبانه
آخه دوتا بچه دارم منتطرم یکم اینا از آب گل در بیان هیچ کدومشونو یه لحظه نمیخوام ببینم از همشون بدم م ...
مطپئن باش مث خودش میشه منم گاهی اوقات فحش میشنوم گاهی از عذابهای ک میده میشکنم میمیرم و زنده میشم درکت میکنم همه بهم میگفتن بچه دار بشی بهتر میشه ی کم بهتر شد ولی بازم مث قبل میشه الان میبینم پسرم هم مث باباش شده