شب با رفیقم بیرون بودیم برام تعریف کرد که همبر و ناگت خورد کرده با خیارشور و این چیزا خوشمزه میشه. منم اومدم خونه خیلی گشنم بود، گفتم امتحانش کنم ولی ابتکار بخرج بدم پنیر پیتزا هم بزنم بهش.. آقا منم اومدم پنیر پبتزا ریختم تو ماهیتابه اولش خوب بود آب شد بعدش شروع کرد اتیش گرفت🤦♂️ منم از رو گاز برداشتم دیدم داره بدتر میسوزه، ماهیتابه انداختم تو سینک اب باز کردم روش😑اصلا ذغالشد.. حالا همه در و پنچره باز گذاشتم ولی خونمون بو کوره جسد سوزی گرفته..
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
پنیر پیتزا وقتی میریزی باید شعله رو خیییییلی کم کنی کم کم آب بشه کشدار بشه
در ضمن سری بعد خواستی آتیش بازی کنی در ماهیتابه یا قابلمه رو بذار دم دست اگه آتیش گرفت درشو بذار خاموش بشه
خیلی خطرناکه آب بریزی روش
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫