2777
2789
عنوان

اینجا تا حالا کسی حنا گذاشته رو موهاش❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 98 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترتون چند سالشه؟؟میشه نظرتون رو بگین بعد اینکه انجام دادین؟

۸ونیم سالشه ولی حنای من هندی نیست یادم نبود ازونا بخرم الان یادش افتادم 

باشه حتما میگم 

قبلا هم حنا زده بودم براش موهاش ضخیم تر شده و ریز ریز زیاد در اومده

🌸در پیشگاه خدای من هیچ آرزویی محال نیست🌸
منم میخوام امشب موهای دخترمو حنا بزارم

عزیزم زمستون نزاری ها باید تو گرما باشه .وگرن سرش سرما میخوره .ینی یخ میزنخ خیلییی سرد میشه با حنا

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

خانما تو بارداری میشه حنا زد ؟

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوای طلای رایگان بگیری بدون یه قرون پول دادن؟؟؟ میشه کد معرف منو تو میلی گلد بزنی به هردومون طلا بده؟ کد من milli-9fqiq  🌱

الان خونه کلا تاریکه، اگر شد صبح میذارم

باشه عزیزم 

همینجا بفرستین من صبح نیستم فقط ی تیکه بفرستین ک شناسایی نشین یا درخواست دوستی بدین من میبینم عزیزن

🩷

با حنات آب بابونه دم کرده قاطی کن.محشر میشه

عشق میکنی

من به مدت میزاشتم هر جا میرفتم رنگ موهامو میپرسیدن ازم.ولی نه که سرمایی ام طاقت ندارم یه ساعت سرم خیس بشه و دیگه نزاشتم

ریزشمو هم قطع کرد

کاش سرمایی نبودم😬

اع میتونن ببینمم البته اگ راضی چهرتون بزارین فقط ی تیکه موهاتون عکس بدین من ببینممم

قسمتهای سیاه موهام خیلی رنگ نگرفته ولی بسیار خوش جنس و خوش حالت شده، البته یکم به فهوه ای سوخته میخوره، قسمتهای موهای سفیدم نارنجی مایل به سرخ رنگ شده که که مجموعا ترکیبش قشنگه و هرکس میبینه میگه