2777
2789
عنوان

اونایی ک خیلی وقته اقدامین خانواده همسرتون در جریانن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست

مسایل خصوصی زندگی‌ام به کسی غیر از خودمون ربطی نداره 

ما هم شاغل بودیم و در عین حال مشغول تحصیل هر بار بهمون میگفتن همسرم میگفتن ، خرجش زحمتش و تربیتش با خودمونه پس  تصمیمش هم با خودمونه 

شما هم هیچی نگید به همسرتون بگید قاطعانه و محترمانه جواب بدن ‌ومساله رو با یکبار برای همیشه تمومش کنه 

انشاالله خدا دامنتون رو سبز کنه 🌹🌹

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم براش فرقی نداره ولی ترجیح میده نگیم ..از طرفیم مادرش اونقدرا باهاش راحت نیس ک از اون بپرسه هی ...

بگین هنوز امادگیشو نداریم، ما زن و شوهر داشتیم باد هشت سال بچه اوردن میگفتن دوتایی بودنمون رو دوست داریم و امادگی نداربم

شوهرت طب سنتی بره

میگم ک چون چند ساله متاهلیم و هر کی بعد ما ازدواج کرده الان یکی دو تا بچه داره😑

بابا الان عادیه خیلیا بچه دار نمیشن تا چند سال

بگو فعلا نمیخایم

مگ چمد ساله ازدواج کردین؟

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
مسایل خصوصی زندگی‌ام به کسی غیر از خودمون ربطی نداره ما هم شاغل بودیم و در عین حال مشغول تحصیل هر با ...

مرسی عزیزم

مشکل اینجاست اونا اصلا ب همسرم نمیگن ک اون همچین چیزی بگه بهشون. فقط مخاطبشون منم 

منم خسته شدم از حرفا و بهونه های تکراری

همه جوره هم امتحان کردم از رو نمیرن😑

مرسی عزیزممشکل اینجاست اونا اصلا ب همسرم نمیگن ک اون همچین چیزی بگه بهشون. فقط مخاطبشون منم منم خسته ...

پس یه گوش در باشه یه گوش دروازه ،بگو الان دوست نداریم بچه ، تصمیمی هم راجب بچه آوردن نداریم هر وقت میلمون بکشه ایشالا میاریم ،دیگه محل نده به حرفاشون 

پس یه گوش در باشه یه گوش دروازه ،بگو الان دوست نداریم بچه ، تصمیمی هم راجب بچه آوردن نداریم هر وقت م ...

ینی بنظرت نگم پسرت مشکل داره و داره درمان میشه 

درمانم ک بشه من حامله میشم پس دیگه نپررس؟😵‍💫

مرسی عزیزممشکل اینجاست اونا اصلا ب همسرم نمیگن ک اون همچین چیزی بگه بهشون. فقط مخاطبشون منم منم خسته ...

بله عزیزم مخاطب منم فقط به من میگفتن ، من به همسرم انتقال دادم هر چند بعدش کمی دلخور شدن ولی خدا رو شکر دیگه تکرار نشد 

شما به تنهایی که قرار نیست بچه دار بشید که ، از طرفی استرس داشتن سر این موضوع خودش به کاهش کیفیت رابطه و مسایل مربوط بهش دامن میزنه، به نظرم مسایل رو علنی نکنید چون نظردادن ها بیشتر میشه 

کاش آدم ها کمی باهم مهربون تر بودن، خصوصا با هم جنس خودشون

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ینی بنظرت نگم پسرت مشکل داره و داره درمان میشه درمانم ک بشه من حامله میشم پس دیگه نپررس؟😵‍💫

به نظر من که کسیو تو مسایل شخصیت راه ندی خیلی بهتره،ولی اگه دیدی حرف گنده تر از دهنش زد یا آزار اذیت داشت میکرد دیگه مجبوری تو‌دهنیو بزنی دیگه😑