2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 149429 بازدید | 871 پست
یعنی شما بگی از فلان رفتار بدم میاد و چندشم میشه حسادته؟؟ این که خودتون از این رفتارا خوشتون میاد دل ...

منم نگفتم آزاد نیس...ایشونم نگفتن بدم میاد گفتن چندشم میشه حالم به هم میخوره 

یعنی شما مدل حرف زدنشونو تایید میکنین؟

ببینید باز تو این پستتون هم حرف استارتر رو ربط دادین به حسادت یکم تجدید نظر کنین و اینقدر قطعی حرفتو ...

عزیزم من کی باززز ربط دادم😅من که کلا جواب شمارو ی بار دادم

هرچنددد خودمونیم دیگه غیر اینم نیس 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدارو‌ هزار مرتبه شکر که چندین سال با فضای مجازی( اینستا، واتس آپ، تلگرام، ... ) خداحافظی کردم و بشدت هم راضی هستم.، هیچ عکسی رو تو هیچ کجایی تو چشم ملت نمیکنم.، آلبوم خانوادگی درست نکردم و به اشتراک بزارم، 

همسرم رو تو جمع آقا فلانی ، یا فلانی جان صدا میزنمم. 

همچنان داخل یک ظرف غذا میل میکنیم، 

تو جمع هم بهش مثل کنه نمیچسبم ، میگم بزار راحت باشه.، 

ولی هر بار با هم دیگه چشم به چشم بشیم لبخند یا چشمک میزنیم.، 

دیگه همه میدونن ما به لطف خدا همدیگه رو دوست داریم، لزومی نداریم این علاقه رو هم تو چشم بقیه بکنیم.( با وجود کلی چالش و مشکلات)

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

هنوز امضای عقد نامه ش خشک نشده عکس یه حلقه میذاره بیوش مینویسه: متاهل و متعهد!

عکس شوهرشو میذاره پروفایل!

استوریای عاشقانه میذارن همو منشن میکنن!

به مرد گنده میگه شوشو!

خدایا راضیم به رضای تو
گلم تمام متن من تایید حرف شما بود .منم مثل شما فکر میکنم .عشق بازی رو کلی گفتم ولی عشق ورزی کلمات خو ...

بله درسته . اونوقت اینا با ادبیات زشتشون میگن مرد قرمساق ( ک والا نمیدونم چی میشه ینی😑 ) مگه پاشاه کدوم کشوره ک میگه ملکه😑 واقعانم لذت داره اینهمه عشق از زبان مرد یا زن . 

دست گرفتن یا بقول خودت سر رو شونه گذاشتن زشت نیس . من حرفم با اونایی بود ک دیدم تو جمع لب همو میبوسن ...

واقعا؟؟!! 

انقد ل‌ُس و خز هستند که لب بوس میکنن؟؟؟!!!

چه کارایه؟! حالا اینا تو خلوت همدیگه رو خفه میکنن😕

من شوهرم هر بار بره سر کار یا بیاد روشو میبیسم، هر کجا باشیم( منظورم خونه پدر و مادرامون ) البته من جلوی درب به استقبالش میرم، بعد دوباره برمیگردم سرکاره خودم..

فقط هم بخاطره احترام و عادت، نه اینکه تو چشم ملت کنم

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بوسه روی لب درست نیست. ولی گفتم که در حد ی بوسه ساده و حرکات عادی اشکالی نداره...نظر منه...وگرنه هیچ ...

بله درسته هر کی یه نظری داری . ولی .. حیا ایجاب میکنه تو جمع نیازی به بوسه نیس . میتونه با کلمات ابراز عشق و محبت کنه ‌. 

عزیزم من کی باززز ربط دادم😅من که کلا جواب شمارو ی بار دادمهرچنددد خودمونیم دیگه غیر اینم نیس

اخه تو پستای دیگه هم تاکید کرده بودین به اینکه حسادته 

ان شا الله عشق بین شما و همسرتون همیشه پایدار باشه 

ولی اصلا با نظرتون موافق نیستم 

نشون دادن علاقه بین همسر ها به بچه ها خیلی خوبه ولی نه تو جمع 50 نفره نهایتا این رفتار محدود میشه به خونه و خانواده 

بپذیرید که یک سری رفتار ها فقط جنبه هیجانی داره و شواف به حساب میاد 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
واقعا؟؟!! انقد ل‌ُس و خز هستند که لب بوس میکنن؟؟؟!!!چه کارایه؟! حالا اینا تو خلوت همدیگه رو خفه میکن ...

منم این عادتم شده شوهرم هر جا میخواد بره ما رو بوس میکنه و وقتی میاد هم همیتطور من و بچها رو بوس میکنه....شده یک عادت !

ولی ازاون ور خیانت میکنه ........ !    :)