یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بجز استوری عاشقانه و دست همو گرفتن تو ماشین و فیلمبرداری ازش ،از هیچ کدوم کارای عروس و داماد ها چندش ...
بله من خودمم متاهلم درسته بعضی چیز ها اشکالی نداره ولی مثلا شوشو و آقایی و .. ی جوری نیس؟ یا اینکه اکثر دختر خانم ها بعداز عقد توهم اینو دارن ک یک عده حسود چشمشون دنبال شوهرشه و بیو و پروف پر میشه از استیکر چشم زخمو منشر… هشدار ک آرامش …؟🤔😂
آرههه همچین آدمای سمی وجود دارن😂👩🦯ما عروس مهمونی گرفته بودیم ، تازه عروس و دعوت کردیم مثلا . بعد ...
الان فقط برام سواله قصد دعوت و جرو بحث ندارم مثلا شمایی ک از قاشق مشترک و لیوان مشترک زن و شوهر حالت بهم میخوره میشه بهم بگی پس آدمای متاهل ک خیلی ببخشید لبو لوچه همو میخورن همو میبوسن موقع رابطه اونموقع چندش نیس؟؟
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
بابا من از پسر خالم پرسیدم اسم رلت چیه نگو دختره رقیس حالا نمیگم بده ولی خب قدیمیه یا اصلا نمیدونم اینا چرا سعی داشتن قایم کنن وگرنه هنوزم هس بعد این گفت کویین که انگلیسش ملکس من نفهمیدم پرسیدم چی گف کویین من فک کردم اسم کردی چیزیه یه جور جدی گف اصلا یادم نیفتاد بابا این ملکه رو میگه بعد اینا که کارت دعوتو دادن بازکردن رقیه یه لحظه دوزاریم افتاد پیش خالم اینا انقد میخندیدما همه هم میپرسیدن چی شده نمیتونستم خودمو جمعکنم
با وجود اینکه هیچ کدوم از این کارهایی که کاربرا گفتن در این بابت رو مرتکب نشدم و انجام ندادم و چندشم میشه از این جلف بازیا. اما وقتی کامنتهارو میخونم از خجالت میخوا آب بشم، انگار من همه ی اینارو انجام دادم و الان با یادآوریش شرمم میشه. آیا کسی نثل من هست؟ چرا اینجوریم چرا آخه؟ باور کنید دو تا کامنت بیشتر نتونستم بخونم .اینجارو ترک میکنم تا بیشتر عذاب نکشیدم.