2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 84243 بازدید | 871 پست
شب بخیر بای برو دیگه بشین بخون منم برم بخوابم

نه بابا خوابم میاد صبح ساعت ۸ پا میشم دیگه جمعش میکنم انقدر استرس کشیدم معوم داغون شده

دکتر روح در آینده🤍✨
خوش ب سعادت زهرا🤣🤣🤣🤣🤣

باورت نمیشه پسره یه طوری خودش میگرفت

من روش کراش بودم میگفتم این چقدر گنگ و خفنه

یه طوری چندش بازی در میاره میگم خداروشکر من جا دختره نیستم

اینکارا چیه

ادم خجالت میکشه بگه طرف پارتنر منه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورت نمیشه پسره یه طوری خودش میگرفتمن روش کراش بودم میگفتم این چقدر گنگ و خفنهیه طوری چندش بازی در ...

حالا ی تا ی حدیش قشنگه ها

مثلا منم دوست داشتم همسرم تو برنامه های مجازیش ی اشاره ای هم ب من بکنه ولی دریغ ،حضوری هم ک همش در حال ضایع کردنه کنه😁

حالا ی تا ی حدیش قشنگه هامثلا منم دوست داشتم همسرم تو برنامه های مجازیش ی اشاره ای هم ب من بکنه ولی ...

عشق واقعی همینه عزیزم 

تا حالا دیدی یه مادر بیو بزاره بچم اسمش اینه ؟

نه 

چون چیزی که هست نیاز به اثبات نداره

نه ما از این کارا نکردیم خدایی من کلا بدم میاد تو ظرف دهنی فرد دیگه ای چیزی بخورم حتی شوهرم

عجب تو چطوری پس لب میدی بهش پس چطوری ..... اصن ارین حرفا نزنید باباااا بزار بقیه بگن بی کلاسی کسایی ک همو دوست دارن همیننننن نمیخای ببینی نگا نکن

عشق واقعی همینه عزیزم تا حالا دیدی یه مادر بیو بزاره بچم اسمش اینه ؟نه چون چیزی که هست نیاز به اثبات ...

نمی‌دونم والا

ولی واقعا منم این کار عاقا از نظرم جالب نبود دیگ شورشو در آورده از اون ور بوم افتاده 

من خودم تازه عقد کرده بودم 

همش پست های عاشقونه میزاشتم

لابه لای اون پست ها یه پست گذاشتم عشق یعنی منو تو و پسرمون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خاکبرسر بزار چند وقت از عقدت بگذره بعد بیا از این چرت و پرتا بزار 

دیدی اصن بچت دختر شد😂

نمی‌دونم والاولی واقعا منم این کار عاقا از نظرم جالب نبود دیگ شورشو در آورده از اون ور بوم افتاده

اره میدونی تازه پارتنر شدن با هم 

میخواد مثلا یه طوری خودش رو خوشبخت جلوه بده