2777
2789
عنوان

فکر کنم دختر قشنگم داره پر پر میشه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7164 بازدید | 187 پست
سلام عزیزکممم😍😍😍 مرسی دورت بگردم حالمو خوب کردیایشالا همیشه حال دلت قشنگ باشه

قربونت برم خانمی ،الان چطوری رفتی سونو اینا؟انشالله به حق ابروی فاطمه زهرا با خبرای خوش بیای پیشمون 

استارتر زیارت عاشورا بخونید برای حضرت علی اصغر(ع)

تو همین سایت خانومی که نوزادشون تو شرایط خیلی وخیمی بودند با عاشوزا خوندن حل شد

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجاکه گفتی فقط میخام داد بزنم تاخدا صدامو بشنوه تنم لرزید انشالله بحق خانم فاطمه ی زهرا سلامت میاد بغلت چندماه دیگه من دلم روشنه فقط لستراااااحت مطلق باش حموم پله کار نکن فامیل مام توشرایط توبود خوب شد فقط قرص امپول شیاف هرچی داد مرتب استفاده کن و ازجات تکون نخور ایه الکرسی بخون دایم فوت کن به نینی

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
قربونت برم خانمی ،الان چطوری رفتی سونو اینا؟انشالله به حق ابروی فاطمه زهرا با خبرای خوش بیای پیشمون

عزیزمی

ن هنوز نرفتم منتظرم دکتر بهم بگه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
استارتر زیارت عاشورا بخونید برای حضرت علی اصغر(ع)تو همین سایت خانومی که نوزادشون تو شرایط خیلی وخیمی ...

چشم عزبزدلمممم 😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
اونجاکه گفتی فقط میخام داد بزنم تاخدا صدامو بشنوه تنم لرزید انشالله بحق خانم فاطمه ی زهرا سلامت میاد ...

الهی ممنونم گلم 😞🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفتی با خبرای خوش بیا 😊

انشاالله 💕

1
5
10
15
20
25
30
35
40