من انقدر از کلمه خانومییی بدممم میادددد که فقط خدا میدونه
آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا طرف ما همه ی عروس داماد ها از هم فرارین خیلی خجالت میکشن خواهرم ماه پیش عروسیش بود خودش اون طرف سفره کنار مامانم نشست شوهرش اون طرف سفره بود مثل بچه های خوب آروم غذاشونو میخوردن 😂
بعضی از این کارا زشت نیست اصلا انجامش ولی گفتنش ی حالت چندشی میده ب آدم مثلا داداش من میتونه سرسفره راحت کنار زنش بشینه مثل بقیه ماها ک اینکارو میکنیم خیلی هم خوبه اونجایی لوس و نچسب میشه ک بلند بلند میگه برید کنار من برم پیش خانوممممممم بشینم😂
گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔