2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 164564 بازدید | 871 پست
وای دقیقاااا حالا من داداش ندارم ولی خب حس خیلییی بدیه جای تو باشم یه سلیطه بازی در میارم 😂😂

تا مامانم از هفت جا پارم کنه 

اینقده دلم یه مامان مثل مامان داداشم و یه مادرشوار مثل مادرشوهر عروسمون میخاد 😂😂

...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایی

یه نفر دوسال پیش عروسی کرد

بعد فردای عروسیش می‌گفت من فقط با فلانی(شوهرش) دوستم با همه دوستام کات کردم و فلان

یه نفر دیگه که ۲۰ سال بود عروسی کرده بود بغلش نشسته بود آروم زد رو پاش گفت :حالا یه سال دیگه باید یه نفرو پیدا کنی راجب اخلاقای گند شوهرت باهاش درد دل کنی

و واقعا هم همین شد 🤣🤣

الان میگه من همه چی داشتم غیر از عقل 

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

الان یه عالمه کامنت با محتوای ما هم تو یه بشقاب غذا میخوریم مگه چه اشکال داره قابل رویت میشه....

بابا یه زردی عقدی و یه بیو منو عشقم خوبیم حسودا در چه حالن با هفتصدتا ایموجی چشم زخم و استوری دو تا دست و اولین فلات منو اقایی اولین نفس کشیدن منو اقاییی اولیدن دستشویی رفتن منو اقایی 😍😍😍 چه ایرادی داره

خوبه انقدر حسود نباشیم 

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

ما هنوز سالهاست تو یه ظرف غذا میخوریم ولی از همون اول تو جمع همدیگرو به اسم صدا میزدیم و دور از هم م ...

من بیشتر از چی تعجب میکنم میدونی؟

این که حامله میشن دستشونو میذارن شکمشون و متن و استوری و...میذارن(میدونم ذوق دارن و خوشحالن مبارکشون باشه)

ولی بشخصه اگه یک روزی حامله شدم این حرکتو اصلا نمیزنم 🤭

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
تا مامانم از هفت جا پارم کنه اینقده دلم یه مامان مثل مامان داداشم و یه مادرشوار مثل مادرشوهر عروسمون ...

😂😂😂 بابات باید پشتت باشه 

مامانا کلا پسر پرستن 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من