2777
2789

خودم از اینکه سالهاست از خیلی درد های جسمانی دارم اذیت میشم ولی اصلا واسشون مهم نیس حتی یبارم نگرانم نشدن ک ببرن دکتر ..از اینکه میتونستن یبار ماهارو مسافرتی چیزی ببرن اما نبردن..با ۲۰سال سن اصلا معنی مسافرت رو نمیفهمم...آرزوی یه دست لباس شیک.وقتی اسم مهمونی و تولد و این چیزا میاد حالم بد میشه چون میدونم لباسی ک مناسب باشه و بپوشم رو ندارم..آرزوی یه اتاق مرتب و مناسب ک بتونم دوستامو دعوت کنم..آرزوی یه ماشین ..که توی سرما و گرما یا باید اسنپ بگیری یا باید پیاده بری....از این که همه جور حسرتی توی دلم هست.و هر چقدرم تلاش میکنم فقط ازشون دور میشم.ادعا هم دارن هیچوقت بین بچه هامون فرق نذاشتیم..ولی من میفهمم که درنهایت فرق گذاشته میشه.من هیچجوره واسه کسی مهم نیستم..لطفا بی خودی قضاوت نکنید و حرفی نزنید ک قلب یه ادم بشکنه..کسایی ک کشیدن این دردا رو عمیقا میفهمن من چی میگم..

محدودیییییتتتتتتت از نظر تفریح با دوستان حتی ساعتی مثلا پارکی چیزی گوشی بدست گرفتن بدون دغدغه همینا باعث شد زود ازدواج کنم بدون اینکه بیشتر در مورد طرفم بدونم بقول ی ضرب المثل ترکی هست میگه از بارون افتادم تو تگرگ

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

محدودیییییتتتتتتت از نظر تفریح با دوستان حتی ساعتی مثلا پارکی چیزی گوشی بدست گرفتن بدون دغدغه همینا ...

همین کاراشون باعث میشه ادم آینده اش خزاب شه ..تصمیم بد بگیره

همین کاراشون باعث میشه ادم آینده اش خزاب شه ..تصمیم بد بگیره

بله صدرصد الانم با شوهرم حرفم بشه اصلا نمیتونم ب خانوادم بگم چون هیچوقت پشتم نبودن یعنی اگ مشکلمو بگم اولین کارشون اینه ک بچمو بگیرن بدن به شوهرم ب فکر خودشون کار خوبی میکنن ولی انگار وجود منو میکنن برای همین هزارتا مشکل دارم با شوهرم ولی راضی نیستم حتی قهر برم خونه مامانم 

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
خب اگه بتونی ارتقا شغلی بگیری خیلی خوبهیا مثلا دانشگاه بری شهر دیگه

دانشجو هستم توی شهر دیگه..همون بهتر که برم خابگاه بمونم.هر چقد بیشتر خونه میمونم بیشتر نمیسازم باهاشون مدام اعصاب خوردی و استرس واسم بوجود میارن..

من.از وقتی ک عقد کردم.پدرومادرم پسردوست و فرق میزارن.ینی توی مجردی هم میفهموندن ک برام ارزش قایل نیستن خسیس بودن برام.توی بله برون ک خودم خریداشو کردم.توی عقد ک مامانم ب نفع خودش گف جشن عقد برا خانواده دختر نیس.برا خرید حلقه ک بابام کلی بامن بحث کرد ناراحت شدم.سر جهازم ک هیچی نخریدن گف فقط قسط وام ازدواج ک اونم ماهی یه تومن میدم.جهاز برونم ک کلا نداشتم.شوهر منم ک از حرصش قسط یه وام دیگ رو ب اسم من بود بابام ضامنش شده بود نداد گف بابات بده بجای جهازت.الانم ک کلا دلخوری پیش اومده.نمیگم شوهرم خوبه اونم خوب نیس.خانواده ک اینجور باشن از شوهر ک غریبس نمیشه توقع خوبی داشت