2777
2789
عنوان

چندش بازیای تازه عروس دامادا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 165293 بازدید | 871 پست

وای وای وای 

با یک دوتا نی از یک نوشابه خوردن همزمان😭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله درسته . اونوقت اینا با ادبیات زشتشون میگن مرد قرمساق ( ک والا نمیدونم چی میشه ینی😑 ) مگه پاشاه ...

اینا ادبیات خیلی قشنگ‌تریه حتما استفاده کنید

و منم منظورمو رو شخص خاصی نگرفتم که گارد میگیرین

دکتر روح در آینده🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من الآن ذهنم رفت جای دیگه واسم سوال پیش اومدهمین چند وقت پیش تاپیک زدن و گفتن از کلمه ی همسرم و شوهر ...

من و منظورته اره به اون چیزی که گفتین و اولش ش هم داره یه جوریم میشه بعد ها بخوام بگم کلمه بار سنگینی داره

دوستم با شوهرش توی ی دیس تو خونه غذا میخوردن همیشه میگفت مدیونی اگه فکر کنی بخاطر تنبلیمونه 😂😂😂آخ ...

ما یه بار اوایل تو یه ظرف خوردیم شوهرم وسطاش گفت این پیس بازیا چیه پاشو بشقاب جدا بیار🤣🤣🤣

یه بار خونه مادر شوهر غذا برنجی بود کنارشم سوپ بود من کلا میل نداشتم تو یه ظرف سوپ ریختم برا شوهرم گفتم خودم کنارش دوتا قاشق میخورم مادرشوهر چنان برافروخته شد که سرخ شد سفید شد گفت بشقاب زیاد آوردم جدا بریزین🤣🤣🤣🤣

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

منم این عادتم شده شوهرم هر جا میخواد بره ما رو بوس میکنه و وقتی میاد هم همیتطور من و بچها رو بوس میک ...

ان شاءالله که هر چه زودتر سرش به سنگ‌بخوره،. 

همینکه باز هم پایدار به زندگیتون‌ هستید ُ ارامش رو به خانوادت انتقال میدی خدا ثمرش رو‌بهت نشون میده عزیزم..🪻

هنر اینکه با مرد بد بسازی، مگرنه با مرد ایده آل و خوب همه بلدن👌🏻

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من و آقایی حالمون خوبهحسودا در چه حالن؟؟؟😐😐اووووق🤢

دوستم هر روز از این استوری ها میذاره جاله آقایی کثافتشو 10بار تا حالا بلاک کردم مزاحمم میشه. شیطونه میگه یه بار به زنش بگم تا جرش بده

وا

مگه چیه؟؟؟

مشکل اینه شماها ندیدین، تابحال بوسه و ناز پدر و مادرتون رو ندیدین.

من این سر دنیام، تو خیابان یا رستوران، سر میزارن رو دوش هم، مردها خم میشن و دست بانوان رو میبوسن، همسرم دست منو میبوسه ( اگر در مود خوب باشه البته)، بوسه و تقدیم گل فراوونه. حرفهای عاشقانه، زانو زدن ها، موها رو با دست مرتب کردن. کت و کاپشن برای هم نگهداشتن.

کاش پدر و مادر منم اینجوری بودن، کاش خواهر برادرم اینجوری باشن و بمونن، کاش برای هم عشوه بیان و بچه هاشون ببینن!

من خودم اینجوری ام، میخوام بمونم، بیام ایران هم به بقیه یاد میدم!

خانوما

اینجوری باشین و بمونین، یاد بگیرین جای عق زدن!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
وامگه چیه؟؟؟مشکل اینه شماها ندیدین، تابحال بوسه و ناز پدر و مادرتون رو ندیدین.من این سر دنیام، تو خی ...

دوست عزیزم اینجا هم خیلی ها اینطورین شما پا نشو این همه راه بیا ایران یادمون بده🥴🥴منظورشون یه سری چیزاست که دیگه خز شده وگرنه احترام رو همه دوس دارن 

این بلاگرا گندشو درآوردن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ما تا حالا نداشتیم اطرافمون ازین حرکتا

خودشون میدونن چه حرکتی مال کجاست

دخترخانوم...! اون مَرده... "اون" باید دنبالت باشه، پیگیرت باشه، هَوَلت باشه،"اون" باید حساب کنه. از زمین به آسمون نمیباره.. خب؟