وقتی غذا درست میکنید برای اعضای خانواده تون بگین نذر سلامتی آقا امام زمان
به همون اعضای خانواده خودتون میدین نوش جان کنن ولی همون غذای معمولی تون هم مثل نذری میشه
(توهین نکنید لطفاً تو شرایطی نیستم که بتونم بحث کنم💚)
اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️
من مذهبی نیسستم ولی همیشه نمک ریختنی تو غذا صلوات میفرستم فوت میکنم
صلوات فرستادن مذهبی غیر مذهبی نمیشناسه
نماز خواندن مذهبی غیر مذهبی نمیشناسه
مجلس امام حسین مذهبی غیر مذهبی نمیشناسه
من خودم مخالف این خط کشیا هستم
عنوان تاپیک اینو زدم که کسایی که اعتقاد ندارن جنجال راه نندازن تاپیک تعطیل بشه ❤️
اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همون شهید گمنام بگو لیلا خیلی کمک می خواد من حاجتی ازش دارم برام دعا کنهامشب بیکاری شوهرم زدم تو سرش ...
چشم عزیزم
امیدوارم گره کارت باز بشه💚
آجیمم این هفته اگه قسمت بشه میره کربلا میگم دعات کنه