2777
2789
عنوان

خانمهای کاملا مذهبی و کمی مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 52 پست
من مذهبی نیسستم ولی همیشه نمک ریختنی تو غذا صلوات میفرستم فوت میکنم

صلوات فرستادن مذهبی غیر مذهبی نمی‌شناسه

نماز خواندن مذهبی غیر مذهبی نمی‌شناسه

مجلس امام حسین مذهبی غیر مذهبی نمی‌شناسه

من خودم مخالف این خط کشیا هستم

عنوان تاپیک اینو زدم که کسایی که اعتقاد ندارن جنجال راه نندازن تاپیک تعطیل بشه ❤️

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی قشنگم 😘❤️

خوب حالا یه کاری برام میکنی تو اینقد مهربونی🥺

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
خوب حالا یه کاری برام میکنی تو اینقد مهربونی🥺

جانم عزیزم ؟

اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

جانم عزیزم ؟

همون شهید گمنام بگو لیلا خیلی کمک می خواد 

من حاجتی ازش دارم برام دعا کنه

امشب بیکاری شوهرم زدم تو سرش و الان خیلی عذاب میکشم😥

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
همون شهید گمنام بگو لیلا خیلی کمک می خواد من حاجتی ازش دارم برام دعا کنهامشب بیکاری شوهرم زدم تو سرش ...

چشم عزیزم

امیدوارم گره کارت باز بشه💚

آجیمم این هفته اگه قسمت بشه می‌ره کربلا میگم دعات کنه

چشم عزیزمامیدوارم گره کارت باز بشه💚آجیمم این هفته اگه قسمت بشه می‌ره کربلا میگم دعات کنه

مممنونم 

الهی خیر دنیا و آخرت ببینی و هر چی از خدا می خوای بهت عطا کنه🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😍