2777
2789
عنوان

خانمهای کاملا مذهبی و کمی مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 52 پست
منظورت اینه که با ی تیر دو نشون بزنی. از قدیم میگن هم شام بچها هم نذر آقا 🫢

چرا نشه ؟دینو سختش نکنیم ☺️

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

چه زیبا

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون میگن از لحاظ شرعی غذا پختن وظیفه زن نیست واسه همین میتونه بجای دستمزدش زحمتی که میکشه رو نذر کنه

چه قشنگ😍

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

کسی بی جا میکنه توهین کنه اعتقادمونه کسی اعتقاد نداره بره وهیچی نگه دلیل نداره ایمان یا دین ندارن ماکه داریم اذیت کنن

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

وقتی شیر میجوشونین یا شیر برنج میپزین نذر علی اصغر کنین🥲

ای جانم🥺🥲

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                      ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️                                                                          

میشه دعای پیدا کردن شوهر هم بزاری؟

برو سایت ادم و حوا چرا انقد برا خودتون شوهر کردنو سخت میکنید

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم
منم شنیدم اینو ولی همیشه فراموش میکنم .

شما همین امشب نیت کنید که از الان به بعد هر غذایی درست کردید نذر حضرت باشه کفایت میکنه. لازم نیست هر وعده نیت کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

چقدر کار قشنگی یاد گرفتم امشب😍

اسی خیر دنیا و آخرت نسیبت باد🤲

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
چقدر کار قشنگی یاد گرفتم امشب😍اسی خیر دنیا و آخرت نسیبت باد🤲

مرسی قشنگم 😘❤️