2777
2789

❣اخبارهای بیماری ، گرانی و فقر ،

جنگ و ... 

را به هیج وجه پیگیری 

نکنید ! 

آگاه باشید : 👇

هر چیز در کانون توجه تان قرار 

گیرید ، اتفاق خواهد افتاد ...

پس تمام توجه تان را بگذارید

روی

شادی ، آواز ، دم به دم شکرگزاری ، دم به دم پاکسازی ، 

انفاق ، خدمت ، مراقبه ....

روح تان با شادی زنده و بیدار میشود

شادی غذای روح است .

روان تان به آرامش نیاز دارد .

و جسم تان به سلامتی .

اگر شاد نباشید 

اگر آرام نباشید ...

در نهایت جسم تان بیمار خواهد شد .

شادی و آرامش را با تغییر کانون توجه تان 

در زندگیتان جاری کنید ... 

درمان و شفا ساده ساده است ...🍃🍃🍃

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

خدایا شکرت🌺🤲🌺🤲🌺🤲🌺

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

خدایا شکرت ک دیگه عشقش تو قلبم و ذهنم کمتر شده🙂

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌹🌹🌹

شب ساعت استراحت است،

نگران چیزی نباش،

خداوند به وقت خودش برات کار میکنه،

پس باید صبور باشیم.

خدایا شکر💚

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خدایا شکرت ک دیگه عشقش تو قلبم و ذهنم کمتر شده🙂

احسنت😘 

خدایا شکر💚

🤲😍

خدایاشکرت بابت تاپیکای اینچنینی

عزیزم😍

سلامت .ثروت.موفقیت. عزت. برکت. برای همگی باشه به امید خدا

ان شالله😍🤲

حالم بد بود ولی با دیدن تاپیک الان شما بهتر شدم خدایاشکرت

الهی شکر همیشه خوب باشی عزیزم😘🤲

الهی شکرت الهی هزاران هزار بار برای نعمت های بیکرانت شکرت شکررررت

😍🫶