2777
2789
عنوان

اقدامی هایی که مامان شدن بیان

128 بازدید | 17 پست

لطفا منو کارشناسی کنین که امیدوار باشم یا نباشم 

ده روز بعد اقدامم روز ۲۳ سیکلم لکه قرمز تیره دیدم که تا سه روز لک قهوه ای شد و ادامه داشت و کمردرد و دلدرد خفیف هم داشتم  

بعدش دیگه به مرور کم شد و کمردرد دلدردمم رفع شد هنوز پریود نشدم و سیکلم از ۲۸ روز رد شده 

تحوع هم خییییلی کم دارم نمیدونم از استرس و تپش قلب و جوگیریمه یا از بارداری 

خب چ کنم؟

البته اینم بگم این ماه خیلی ورزش کردم میگم شاید اون لکا پریودم بوده که بخاطر ورزش کم شده؟

میتذسم بی بی بزنم منفی باشه ناراحت شم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشو عزیزم باید حالا حالا پوستتو کلفت کنی

من ۸ سال اقدام بودم هرماه کلی بیبیچک میزدم ار ۱۰ روز قبل موعد ک بفهمم باردارم یا نه گاهی ناامید میشدم اما هرماه دوباره از اول تااین ک ۴ ماه پیش ۴ روز قبل موعدم فهمیدم باردارم

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مبارکه عزیزدلممممممممشکلت چی‌بود که باردار نشدی؟

ممنونم عزیزم

چیز خاصی نبود یه کوچولو تنبلی تخمدان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ناراحت نشو عزیزم باید حالا حالا پوستتو کلفت کنیمن ۸ سال اقدام بودم هرماه کلی بیبیچک میزدم ار ۱۰ روز ...

ماشالا چه پشتکاری خدا رو شکر که بارداری😍حالا من سه ماه اقدام کردم بعدش با همسرم به این نتیجه رسیدیم دیگه باردار نمیشم بیخیال شدیم بعدش 😂 ولی بدون برنامه باردار شدم خیلی تعجب کردم 😁

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشالا چه پشتکاری خدا رو شکر که بارداری😍حالا من سه ماه اقدام کردم بعدش با همسرم به این نتیجه رسیدیم ...

منم راستش ناامید میشدم و شوهرم هرماه هی میگفت علایم داری😟😂😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40