2777
2789
سال دومیه که این پایه امزیاد گوش نمیدن... حواسشون بهم نیست. تدریس جذابی ندارم. جذبه هم ندارم

شاید باورت نشه من از اول پیرانه بودم،سال اول تدریس سختی داشتم چون یهو خورد به کرونا،بعد از اون موقع اول و دوم بودم فقط،جریمه نوشتاری خیلی جواب میده🤣هرکس سروصدا کنه یا بی ادبی اسمش رو با ماژیک قرمز بالای تخته می نویسم آخرش یه تکلیف اضافه بهش میدم(تکلیف هدفمندمثلا اگر ریاضی یه مبحثی ضعیفه بهش اون تکلیف رو میدم)واقعا جوابگوست.

ضمنا قانون بذار که موقع تدریست اصلا کسی صحبت نکنه

وقتی صحبت میکنن فقط با حرکت چشم و نگاه کردن و صحبت نکردن آرامشان ،نیاز نیست دادو فریاد کنی،فقط سکوت کن خودشون خودشون رو ساکت میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی دوسش دارم🥲

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

شوهر من هی میگه حالا خودتو میکشی بعد که اگه قبول شدی و رفتی پشیمون میشی🥴

راس میگه من پشیمونم و شاید انصراف بدم و مهاجرت کنم

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند
۱۳ سااللللل 😐😂😂😂😂 خدا به خیر بگذرونه

ولی من دوست دارم،چون قبل فرهنگیان جای دیکه کار می‌کردم و جو مزخرفی داشت اینجا خیلی خوبه،بچه هه دلشون پاکه،زنگ اول دعواشون میکنی زنگ آخر میان باز بغلت میکنن همینقدر مهربونن،