2777
2789
عنوان

قتل درروستا

286 بازدید | 25 پست

بچه هادنیاداره ب کجاکشیده میشه مغزم هنگ کرده ارورمیده خدایا۰رااینجوری شده تویکی ازروستاهای اطراف ماچهارتاپسره ۲۲ یا۲۳ساله باهم میرم شب نشینی وانگاراقوام خیلی نزدیکم بودن یکیش میزنه یکیشوباتفنگ میکشه دوتای دیگه فرارمیکنن یکیشودنبال میکنه اونم میکشه ولی یکیش فرارمیکنه انگیزه ودلیل قتل مشخص نیست ولی کلادوست هم بودن خدارحم کنه به ما.دنیاداره ب چه سمتی میره کلامیترسم

شاید چیزی مصرف کردن

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا امام زمان 😭

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

جوان مرگی و دگر کشی وقتل از اول بوده از زمان هابیل و قابیل 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جوان مرگی و دگر کشی وقتل از اول بوده از زمان هابیل و قابیل

قبول دارم ولی دنیاامنتربودچن سال‌پیش مگه اینجوری بودکه هرکی تفنگ بگیره دست وآدم شکارکنه

دنیا که داره به قهقرا شتابان حرکت می‌کنه اما از روزی که زندگی خانوادگی و اجتماعی شکل گرفته؛ قتل و جرح بر سر اختلاف و خشم لحظه‌ای یا خصومت‌های ریشه‌دار بوده...

چیز جدیدی نیست.

یادگار هابیل و قابیله.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

قتل حتما زمینه قبلی داشته چون شما میگید قاتل با خودش اسلحه برده بود

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*