2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلگرام و ایتا بلاکه بخواد پیام بده اس ام اس می‌تونه بده

مردا یه سریشون همینجورن

پیگیر نیستن اونقدری که ما زنا انتظار داریم🥲

ولی صبر کن خودش بیاد 

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️
یه مرد اگه عاشق بشه کوه رو هم جابه جا می‌کنه به نظر من با توجه به تاپیک قبلی بیخیالش شو ببین خودش چه ...

دقیقا منم همینو گفتم بهش 

خدایی از لحاظ های دیگه خوبه ولی این مشکل بزرگیه بینمون 

می‌گفت من از تو نمی‌گذرم گفتم خب این گذشتنه دیگه تو الان بین من و کارت داری کارتو انتخاب میکنی(که دلیل اصلیشم نیست بیشتر بحث پدر و مادرشه)

چند سالتهوچند سالشهشغل ووضع مالیش چطوره

من۲۴ ایشون۳۳ خانوادشم به قول خودش فقط یه خونه و ماشینو دارن دیگه چیزی اضافه تر نیست که بخوان به این کمک کنن

خودشم پرستاره قبلا بیمارستان تهران بود زمان کرونا ایشون با یکی از پرستارا مدت محدودی دوست بودن که این بنده خدا تو همون بیمارستان فوت می‌کنه بعد میگه یکی از دلایلی که از اون بیمارستان اومدم بیرون این بود یکیشم این که هزینه ها تهران بالاست الان پرستار بیمارستان شهرستانه وhse معدن هست حدودا۴۰تومن حقوق داره منم میگم۳۰.۴۰تومنو تو تهرانم میتونی داشته باشی ضمن این که منم اینجا سرکار میرم کار دارم دانشگاه میرم ولی شهرستان بیام واقعا بیکار میشم و از همه اینا مهم تر پدر و مادره کلا میوفته گردن ما

عزیزم به نظر من اختلاف سنی تون زیاد است 

اگر یک روزی تصمیم گرفتی با کسی که یک دهه ازت بزرگتره ازدواج کنی  باید از لحاظ مالی بالا باشه یعنی یک چیزی داشته باشه که ارزشش رو داشته باشه  باهاش بری زیر یک سقف

در غیر این صورت بهتر بیشتر و عاقلانه تر فکر کنی 

هنوز جوونی وکلی فرصت سرراهت است   

عزیزم به نظر من اختلاف سنی تون زیاد است اگر یک روزی تصمیم گرفتی با کسی که یک دهه ازت بزرگتره ازدواج ...

من در این خصوص بهش پیشنهاد داده بودم بریم مشاوره از یه روانشناس کمک بگیریم ببینیم اصلا این کار درست هست یا نه میتونیم کنار بیام با هم یا نه که برگشت گفت هر وقت خواستی نوبت بگیری بگو من سرکار نباشم بعدم اگر پدر و مادرم کار نداشته باشن و حالشون خوب باشه میام که خب من بهم برخورد تو قراره متاهل بشی یه زندگی مستقل داشته باشی یعنی چی اگر پدر و مادرم کار نداشته باشن میام

من در این خصوص بهش پیشنهاد داده بودم بریم مشاوره از یه روانشناس کمک بگیریم ببینیم اصلا این کار درست ...

اول و آخر مشاور خودتون خودنونید  اگر بتونی با عقلت تصمیم بگیری نیاز به مشاور هم نیست 

چرا باید اصلا بلاک کنی بلاک کردن خیلی کار کودکانه ای است انگار میخوای جلب توجه کنی 

یا اون آقا چرا باید پبگیرت نباشه

یه مدت همه چیز رو رها کن میدونم سخته چون  بهش عادت کردی ولی تحمل کن تا خودش پا پیش بزاره

اول و آخر مشاور خودتون خودنونید اگر بتونی با عقلت تصمیم بگیری نیاز به مشاور هم نیست چرا باید اصلا ب ...

کاملا موافقم باهاتون خودمم قبول دارم هیجانی رفتار کردم و نباید بلاک میکردم ولی پیام هم نمیدم تا خودش بیاد جلو

ممنونم که وقت گذاشتین عزیزم❤️