2777
2789
عنوان

چرا این طلاق لعنتی انقدر سخته چرااااا😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 25 پست
من بعد از ۶ سال هنوز خوب نشدم . باورت میشه ازدواج‌کردم دوباره ولی هنوز .......

متوجه هستم عزیزم درک میکنم 

بخاطر خودتم که شده برو پیش یه تراپیست خیلی کمکت می‌کنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه هستم عزیزم درک میکنم بخاطر خودتم که شده برو پیش یه تراپیست خیلی کمکت می‌کنه

اره اول از همه به خاطر شوهرم میرم . فکر نمیکردم یادم نره . شبی که عقد کرد خبرشو شنیدم راهی بیمارستان شدم . با اینکه خودم زندگی داشتم . حالتای عصبیم شوهرمو اذیت میکنه

منم ۴ماهه جدا شدم با چیا سرگرم میشین میشه یکم منو راهنمایی کنین

کارم 

خودمو کامل با کار وقف دادم دو شیفت سرکارم کارم جوریه ک وقت فکر و خیال بیخودی بهم نمیده ،، قبلاً که هوا سرد نبود گاهی شب ها چند وقت یه بار با دوستام بیرون میرفتم الآن دیگه نه 

از زندگی الانت همسر الانت مگه راضی نیستی ؟

چرا خیلی شوهرم خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا خاطراتم یادم نمیره من دیوونه وار عاشقش بودم با وجود دست بزن و بچه ننه بودنش ولی دیگه شد . ببین با عقلم که فک میکنم کار درستی کردم و خداروشکر میکنم چون من تو اون زندگی آینده نداشتم.  ولی دلم.....

اره اول از همه به خاطر شوهرم میرم . فکر نمیکردم یادم نره . شبی که عقد کرد خبرشو شنیدم راهی بیمارستان ...

حق داره بنده خدا گناه داره اونم دوست داره وقتی میبینه ناراحتی به هم میریزه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
وای واقعا🥹🥹تو چرا جداشدی

بچه ننه و بود و خیلی کتکم میزد ولی نمیخواستم جدا بشم رفتم قهر که بترسونمش مامانش گفت یا من یا زنت اونم مامانشو انتخاب کرد عین اشغال پرتم کرد بیرون . اما با همه بدیاش  بازم نتونستم فراموشش کنم